Rák-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 októberére (Astronet-ezo)

Szerelem: A hónap első felében aggódik az otthoni és a családi helyzet. Mindenki oldalra húzódik, és megpróbál egyeztetni ezeket az érdekeket, tehát nemcsak a béketeremtő szerepét vállalja, hanem valaki más kötelezettségeit is. Ez kritikus napok számodra, mert félreértettnek és sérültnek érzi magát mind a háztartás, mind a partner. Ne hagyja, hogy az önsajnálat elárasztja Önt.

Munka: Ha otthona felújítását tervezi, akkor ez a megfelelő időszak az Ön számára, különösen a hónap közepén. Néhányan előre lép a munka területén vagy hosszú távú tervei megvalósításán keresztül. Az ambícióid növekedtek, és ez jó. Csak ne rontja el az áramlást türelmetlensége és nyomása alatt. Október utolsó napjai sok munkát és erőfeszítést igényelnek. Nem minden megy simán, de van esélye, hogy sikeresen befejezze azt, amit elkezdett.

Egészség: Ennek a jelnek az a krónikus problémája van, amelynek a hónap első felében különösen óvatosnak kell lennie. Vigyázzon a gyulladásos folyamatokra a testben, valamint a lehetséges sérülésekre.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét