Rák-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 novemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: Intuitív, érzékeny és esetenként bűntudat megsérti. A rák képes gyorsan felépülni, képes megbirkózni a válságokkal, természeténél fogva ékesszóló. A megdöbbentő emlékezet és mások iránti képesség gyakran vezetői pozícióba helyezi őt. De a rák kevésbé hatásos, ha egy tervhez ragaszkodik, mert sok időbe telik az érzelmi magányos helyreállítás. Most abban a szakaszban vagy. Ne válaszoljon a feltett kérdésekre, mert ez még jobban összezavarja Önt. Azt kell éreznie, ha készen áll-e egy újabb párkapcsolatra.

Job: A rákot leginkább hangulatos lénynek írják le, ezért ambícióit, szervezési képességeit és elszántságát teljesen elhanyagolják. Végezzen el régi vagy új munkákat. Az otthoni problémák várhatnak. Az elemzőkészség és kitartás csúcspontján vannak. Határozza meg jövőbeli céljait. Adjon egyértelmű, de diszkrét jeleket az érdekelőinek. Ez a jel egy része utazást tervezhet.

Egészség: Az idegrendszer feszült. Egyébként az egészségügyi terület rendben van. A krónikus betegeknek a hét közepén problémákkal kell számolniuk.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét