Rák-horoszkóp október 2020.

JOB: Rák kell figyelembe venni a kommunikációs módot. Aspects of Mars a munkaterületeken, és a Szaturnusz egy rossz kapcsolat. Ez az az időszak, amikor valamit meg kell változtatni, a jobb, ha lehetséges, mert a düh, a féltékenység, elképzelt vezető – lehet egy igazi veszélyt ez a konstelláció. Sok rákok kell megemészteni a sors, hogy nem tudnak tenni semmit, és mindent, és van, hogy munkahelyet vált. Jobb napok vége előtt a hónap, amikor a lehetséges stabilizáció.

LOVE: Érzelmileg ez a jel tudja magát találni egy személy, hogy ő a legjobb az otthoni életet. Október 14-től a jó szempontok egy új szerelem, a régóta várt hívás egy személy külföldről. Rákok egy házasságban lehet adni a szerelem és a szenvedély, ugyanakkor a háttérben néhány szép kirándulást vagy történeteket. A gyermek lesz az érdeklődés középpontjába. Összpontosítani játékok és érdekeit, különösen akkor, ha nem járt iskolába.

EGÉSZSÉG: hiányzik a vitaminok, gyümölcs, friss zöldség, amely segíthet a jobb anyagcsere és a pajzsmirigy. Fontos, hogy elkerüljék a túlzott munka és a frusztráció, mert akkor ösztönzik rossz működése a pajzsmirigy hormonok.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét