Rák-horoszkóp november 2020.

JOB: Túl minden észre könnyedén. Szerintem lehet rendelni ellenőrzés alatt, de nem így van. Rákok kell vigyázni a pénzügyek, és mindent alárendelt annak a helyzetnek, amelyben találják magukat. Vénusz Libra hozhat megoldani néhány jogi kérdései vannak a házban él, de azt is, hogy lehet egy cég, ahol dolgozik. Ha hibás volt a múltban, akkor szükség van egy jó fene minden helyes, kivéve a törvényes érdekeit. A második felében a hónap lehetne jobb, mert akkor számíthat, hogy a munka a nők a világon, aki akkor gyengéd és hűséges. Vegyenek részt a szolgáltatások és tevékenységek a nők, mint a alkotásait szekrény, ellátás és az oktatás a gyermekek, fiatalok oktatása, a tizenévesek.

Szerelem: Az első felében a hónap nyitott a szeretet és az új ismerősök. Rákok, mint a halak, Scorpions – szerencsém lesz szerelmes, és egy új ismeretség. Open field szeretsz, és akkor felel meg a lelki társad. Rák szereti a romantika és a dalt, de szeretnek nézni néhány szép éttermek, kávézók, ahol a zene a régi vagy jazz. Ha házas, akkor elvárható egy partner, hogy nem néz a sok szeretetet, mert úgy érzi, rossz a munkáját. Ez az oka annak, hogy a helyzet javítására, és segít neki, ezért a házasság.

EGÉSZSÉG: A rák ebben az időszakban, feltéve, hogy a vírusok, a megfázás, tüsszögés, köhögés, akkor lehet, hogy van egy pár napos láz.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét