Rák-horoszkóp március 2021.

Szeretet

A legveszélyeztetettebbek március folyamán rákok, akik a házasságot. Ha már régóta virágzik a rózsa és alkalmi próbálkozások az Ön vagy partnere az előző időszakhoz igazított viszonyulnak rövid volt, és nem sok sikerrel. Sem ebben az időszakban nem lesz képes, hogy rehabilitálják a kár, éppen ellenkezőleg, úgy tűnik számomra, hogy ketten csak megy tovább az elválasztás. Tekintettel arra, hogy a napfogyatkozás a Hold az elmúlt évtizedben március, hogy csak a doboz otthon … Nem tudom, hogy hogyan tovább folytatódik. Érzések és vágy közösség teljesen eltűnt, és hogy lesz-e a párok megúszni, vagy sem, ezek a fekete lyukak, ahol meggyullad, megmutatja csak az idő. Azok az elsődleges kapcsolatok megvannak a jó és rossz dolgokkal, de továbbra is növekszik, hogy fenntartsák a kapcsolatot. Az elmúlt évtizedben lehetséges, hogy néhány barátai zavarja a kapcsolatot, nem lenne jó, hogy ne kérjen tanácsot másoktól, de a funkció egy olyan partnerrel annak hangulatát. Szabad rákok az egész hónapban, hogy a hangulat a szeretet. Mars ki a területen a szerelem, vagy Vénusz Kos simogató a karaktert Trigon, és a vágy, hogy megtalálja a lelki társát különösen fokozzák. Most egy másik dolog, hogy lesz „Meddle” valami szörnyű kombinációja, ami viszont kevés közük van romantikával, de most még az elem a tűz alakulhat az alapja a stabil kapcsolat. Legalábbis reméljük ….. ha nem, biztos, hogy némi tüzes éjszaka biztosan marad a memóriában.

Munka

Szempont, hogy hozza a legbosszantóbb az üzleti szegmensben minden bizonnyal négyzetes Mercury és Mars lesz a leginkább érintett összehasonlítva kollégái és felettesei. A kommunikáció nagyon szegény, így megtanulják, hogy úgy érzi, ha szükség van rá, hogy továbbra is kivált-bizonyos konfliktusokat. Általában a területen az üzleti és a mindennapi eddig már festett súly, amely hozta a Szaturnusz, és amikor benne az a hónap elején jött, és a Mars, a dolgok bonyolult lesz tovább. Em lesz a feszültséget és a nyomás, hogy minden munkát, és befejezetlen kötelezettségek hozott célból em lesz kapcsolatok nagyon megerőltető. Az igény, hogy változtatni néhány dolgot, és indulj néha elviselhetetlen, de ebben a hónapban nem ad nagyszerű lehetőségeket radikális felfordulás a jobb. Ahelyett, hogy ezt elfogadják, hogy meg kell csinálni, amit a letöltött magad, és győződjön meg róla csinálni, és kész a megfelelő módon. Pénzügyi lesz fájó pont, nem a csökkentett beáramlás, hanem azért, mert a megnövekedett költségek és néhány elhanyagolt adósságait.

Egészség

Amikor Ön az egészségügy területén malefics, és most itt a Szaturnusz és a Mars, különös figyelmet kell fordítani az ebben a szegmensben. Vének lesz a jelenlegi krónikus betegségek, és az esetleges problémák vérkép és az emésztőrendszer. Fogak, csontok, a gerincgörbülés, szalagok is. Meg kell nagyobb figyelmet fordítanak a táplálkozás és az egészséges szokásokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét