Pun Mjesec u znaku Djevice-Priprema … pozor … Djevice, Strelčevi I dekade jeste li u formi?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Danas kao i jučer Sunce u konjunkciji sa Jupiterom u Djevici – a od Jupitera samo mrve – u izgonu i spaljen, na stupnju izgona. Nikakvo napredovanje ni sa mnogo muke, i pogoršanje zdravstvenog stanja. Ako ste i mislili u prethodnih godinu dana da će sreća doći sada uočavate tamne oblake kako prekrivaju vaš nebo.
Da počnemo od konjunkcije Sunce / Jupiter u širem separacionom kvadratu sa Saturnom i aplikacionoj opoziciji sa snažnim Neptunom u sjedištu. Merkur popodne napustio Djevicu i prešao u znak slatkorječive Vage i konjunkciju sa vragolastom Lilith – NIJE vrijeme da vjerujete riječima, ni provjeravati i analizirate. Uzalud je. Samo otpustite nestaje u magli sve što ne može opstati. Vaše su sumnje sasvim opravdane – birate li nastaviti dalje čvrsto zatvorenih očiju i uz svakodnevno poricanje očitog, ili da se kasnije neminovno suočite s nagomilanim tajnama skrivenim pod tepihe svakodnevnih igrarija?
Pred nama je i Pun Mjesec koji aktivira osu 6 ° varijabli znakova, prije svega su na udaru Djevice i Ribe rodjeni unutar I dekade, ali ni Strelčevi i Blizanci neće biti u boljoj situaciji tijekom Septembra, uu 2016. Iznenadjenja će biti prilično neugodna posebno ukoliko u natalnom horoskopu imate i aktivnu osu 13 ° Jarca i Ovna.

Ribe i Strelčevi pred vama je izazovna godina spoznaje o preuzimanju obveza, posebice ako ste rođeni u prvoj dekadi.
Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaka uskoro oslobodjeni mogu predahnu – ostavili ste za sobom teške 3 godine i vrijeme je da podignete pogled ka nebu i polako ali sigurno krenete ka svjetlijoj budućnosti – najzad poslovno bolja godina je pred vama.

Lavovima je nebo nakratko vratilo vjeru u bolje sutra, osvježavaju se i opijaju ovih dana obasipani poljupcima Rx Venere, idealno bi bilo da umeju da sačuvaju ovu tajnu i uživaju u tmini i što dalje od reflektora pozornice.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.