Astro INDEX

PROPAO KROZ PRAZNINU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ruth Borhu, stručnjak za genealogiju u Glasgowu, otkrila je da od Robertsonovih koji su u vezi s otokom Bara, u Stirlingu živi Gillian Robertson, i Norma i dr Tucker otišli su da je posjete. Nadali su se da će dobiti razjašnjenja i da će Cameron, možda, na obiteljskim fotografijama prepoznati određene ljude, pa čak i sebe.
Međutim, razgovor sa Gillian nije donio značajniji napredak. Bila je dijete u vremenu kojeg se Cameron sjeća, potvrdila je da su imali kuću na plaži, sjećala se crno-bijelog psa Kolija, ali nijednog Sheena, Seana ili Shanea Robertsona nisu imali u obitelji. Njezin otac, kao i djed, zvali su se James. Nije bilo takve smrti u familiji, niti je imala brata koji je umro kao dijete. Kada su došle na red stare fotografije, iz Kameronovih priča na njima je bio veliki, crni automobil i crno-bijeli pas, kuća, ali ne i likovi koji bi mu bili bliski i prepoznatljivi.
‘Odlazak na otok Bara bio je najbolja stvar koju smo učinili!’, Ipak je bila zadovoljna Norma. ‘Cameron se smirio, više ne govori o tome s toliko žara i čežnje. Sada zna da ne mislimo da on izmišlja, iako nismo dobili sve odgovore. Ja sam ga pitala, ako je živio tamo, kako je onda dospio kod mene? Odgovorio je da je ‘propao kroz prazninu i našao se u mom trbuhu’. O svojoj smrti nikada nije govorio, a kada sam ga pitala kako mu je prije bilo ime, rekao je: ‘To je Cameron. To sam još uvijek ja ‘.
Norma, koja sebe smatra ženom otvorenog uma, htjela je da nađe objašnjenje. Doktor Chris Frenč, psiholog koja uređuje ‘Skeptik magazin’ i razotkriva paranormalne fenomene, odbila je svaki razgovor o mogućnosti reinkarnacije i priču je pripisala dječjoj fantaziji koja se hrani preko televizijskog programa na kojem lako može doći do podataka. Norma nije bila uvjerena, ona ne vjeruje da je Cameron ikada gledao programe koji bi davali takve informacije. Za razliku od Frenci, Karin Mejdžors, psiholog čija su specijalnost djeca sa bujnom maštom, ocijenila je da se Cameronova kazivanja veoma razlikuju od uobičajenih imaginarnih dječjih prijatelja. A dr Jim Tucker, i pored svih ‘kockica’ koje nedostaju, odlučio je da slučaj Camerona Makaulija svrsta među do sada najjače dokaze o postojanju reinkarnacije!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.