Astro INDEX

Promijenite misli promijeniti život / Kvantna harmonizacija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naša ličnost, koja se ispoljava kroz navike i emocionalne rekacije je kreirana našim mislima, a misli možemo promijeniti. Evo nekoliko vježbi koje ća vam pomoći da razmišljate pozitivnije, da postanete samosvjesniji, koncentriraniji, bolje razumjeti ljude, da reagirate emotivno blaže i postanete prilagodljiviji.

UČINITE KUĆU I RADNO MJESTO optimističnom
Ako želite imati pozitivniji pogled na svijet, ispunite kuću i radno mjesto stvarima koje vas podsjećaju na lijepe događaje (fotografije obitelji, suveniri s putovanja). Kako se ne biste toliko navikli na njih da prestanete ih primjećujete, mijenjajte fotografije svakih nekoliko tjedana.

Izraze ZAHVALNOST
Izražavanje zahvalnosti pomoći će vam da se osjećate optimističnije. Recite,, hvala “onome kome treba biti zahvalni i voditi dnevnik kako biste svakog dana mogli da se podsjetite što je sve lijepo u vašem životu.

DELITE komplimente
Kad god možete, udijelite nekome kompliment. Na taj način ćete istrenirati sebe da vidite dobro u ljudima, u životu iu sebi samima.

SVESNO meditirajte
Ako želite postati samosvjesniji, probajte svjesnu meditaciju. Odaberite vrijeme kada se osjećate najsvesniji i najbudnije, sjedite uspravno, koncentrirajte se na disanje, mislite o radu vašeg tijela, osluškujte ga, a ako vam to skrene pažnju, jednostavno se ponovno usredotočite na disanje.

Koncentrišemo SE DESET MINUTA DNEVNO
Ako želite poboljšati svoju koncentraciju i pažnju, svakog dana sjedite na deset minuta u tihoj sobi otvorenih očiju i koncentrirajte se na određeni objekt (na stolnu lampu, sliku na zidu), držite svoju pažnju i oči na tome, a ako vam misli odlutaju, vratite ih na objekt.

OBRATITE POZORNOST NA GOVOR TIJELA
Ako želite postati bolji u komunikaciji s ljudima, promatrajte njihov govor tijela u javnosti i pokušati pogoditi koje emocije izražavaju. Obratite pažnju na facijalnu ekspresiju i govor tijela vaših prijatelja i kolega i usporedite da li se poklapaju sa tonom njihovog glasa.

IDENTIFICIRAJTE EMOCIONALNE okidaču
Ako želite da vam emotivne reakcije budu manje nagle i prilagođenije situaciji, napravite popis događaja ili ponašanja koja izazivaju vaš reakcije. Zatim provedite 15 minuta razmišljajući o tome što ste napisali i dišite duboko za to vrijeme sve dok se ne osjetite lagodno i opušteno.

Vizualizirajte suosjećanje
Ako želite postati prilagodljivi, radite sljedeće vježbe od 5 do 10 minuta dnevno, četiri do pet puta tjedno: zamislite nekog za koga znate da pati (bolesnog komšiju ili prijatelja s problemima u braku, na primjer) i pri svakom uzdahu zamišljajte preuzimati na sebe njegovu patnju. Pri svakom izdahu, zamišljajte da se patnja pretvara u suosjećanje koje će osobi olakšati bol.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.