Astro INDEX

Prognoza za DAN Broj 3 (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kada se broj 3 pojavi u numerološkom kodu dana …
Za razliku od prethodnih dana ovaj dan može biti idealan za obnovu koja se temelji na vašem bogatstvu ideja. Treba da se razvijete intelektualno i da sebe predstavite kao osobu koja misli otvoreno, koja komunicira i koja je savjesna. Novo znanje se, podržano Trojkom, može brže razviti nego što je to uobičajeno, a formuliranje argumenata ne bi trebao predstavljati nikakav problem za vas. Otvoreni ste i interesuju vas konverzacija, pa ne bi trebalo da vas iznenadi ako sretnete mnogo novih ljudi i steknete nove prijatelje.
Koristite mentalne sposobnosti da bilježite ili da se angažirate na zajedničkim aktivnostima koje su vas uvijek interesirale. Takodje, kratka putovanja mogu biti dobar način da proširite horizonte i biti intelektualno stimulirani. Ukoliko spremiti zdravu dozu smisla za humor ovaj dan može biti izuzetno uspješan. Kreativnost i socijalni projekti postaju temelj na kojima počiva vaš razvoj, a optimizam bi mogao bi biti nagrađen s nekoliko kapljica dobre sreće. Ipak, nemojte se previše opteretiti obvezama, jer će se vaša mašta razvijati samo ako joj date dovoljno prostora.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.