Astro INDEX

Privucite bogatstvo-Životni prostor treba podijeliti na mrežu od devet jednakih pravokutnika ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Umjesto da podignete još jedan kredit – razmislite da zapalite svijeću! Kinezi su još prije 6.000 godina počeli koristiti feng shui da bi poboljšali životni standard. Feng shui je vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem na način da se privuče pozitivna životna sila. Temelji se na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, a danas se koristi za balansiranje, čišćenje i harmonizaciju energije doma. Smatra se da je neometano strujanje životne energije ključno za blagostanje, pa se feng shui definira kao “inženjerstvo sreće”.

Životni prostor treba podijeliti na mrežu od devet jednakih pravokutnika ili kvadrata u kojoj svako polje nosi broj od jedan do devet, a zbroj bilo koja tri broja, vodoravno, okomito ili dijagonalno iznosi 15. Svaki od kvadrata je sektor koji odgovara stvarnom položaju tog dijela stana u odnosu na strane svijeta.
Polje novca se nalazi u kvadratu na jugoistoku životnog prostora kao cjeline i jugoistočnih dijelova ostalih sektora. Taj prostor je vezan za energiju drveta i utječe na razvijanje poslova, komunikaciju, emocionalno, duhovno i materijalno bogatstvo, sposobnost kreiranja i prepoznavanja povoljnih prilika.

aktivatora
Kao aktivatori koriste se boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kombinacija zelene i plave idealne su za aktiviranje drvene energije. Pozitivnu energiju u sektor novca donijeće biljke i cvijeće, ali treba biti pažljiv pri njihovom izboru – kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni za držanje. Biljke koje donose blagostanje su crassula i drvo naranče. Čim počnu venu biljke treba zamijeniti -umiruće biljke štete domu i svima koji u njemu žive.

AKVARIJUM
Jedan od najmoćnijih simbola bogatstva je akvarij s ribicama. Odabir mogu biti obične zlatne ribice, ali treba ih držati u grupi od devet komada od kojih će jedna biti crna.

FONTANA
Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva su i sobne fontane. Vodene elemente najbolje držati u sektoru novca, jugoistoku, ili karijere na sjeveru. Ako se nađu s desne strane ulaznih vrata uz poboljšane prihode mogu donijeti i brojne izvanbračne veze i seksualne skandale. Feng shui veliku pozornost pridaje ogledalima. Okačite ih tako da se biljke ogledaju u njima i stvaraju efekt vrta. Ipak, ogledala i biljke ne stavljajte u spavaće sobe.

SIMBOLI
Feng shui je poznat i po svojim simbolima. Pažljivo ih birajte – za bogatstvo se najčešće koristi tronoga žaba, koju je dobro držati u skupini od tri ili šest, po mogućnosti na podu, raspoređene po neupadljivim dijelovima sobe. Ne stavljajte ih nikako u spavaću sobu, kupaonicu ili kuhinju. Izuzetno dobar simbol bogatstva i blagostanja je i maketa trgovačkog broda natovarenog blagom ili kutija u kojoj čuvate vrijedne predmete, žičano drvce s novčićima, kineski novčići. Novčićima treba držati tri i to vezana crvenim končićem u torbici ili novčaniku. Oni koji dosta vremena provode na putu mogu staviti šest novčića u automobil. Devet novčića možete okačiti iznad ulaznih vrata ili zalijepiti s donje strane tepiha za blagostanje i prosperitet, a možete ih nositi i na sebi, kao nakit.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.