Astro INDEX

PRIČA O ČETIRI ŽENE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bio jednom jedan trgovac koji je imao četiri žene. Volio je najviše svoju ČETVRTU ŽENU. Obožavao ju je, darivao skupocjenim darovima i postupao s njom delikatno. Brinuo se o njoj najviše i davao joj samo ono najbolje. On je volio i svoju TREĆU ŽENU jako puno. Bio je vrlo ponosan na nju i često ju je pokazivao prijateljima. No, jadni trgovac bio je često u strahu da će ga ova ostaviti i pobjeći s drugim muškarcem. On je naravno volio i svoju DRUGU ŽENU. Ona je bila vrlo obazriva i strpljiva te je trgovac imao u nju veliko povjerenje. Kad god bi trgovac naišao na neki problem, trčao bi drugoj ženi i ona bi mu pomagala da prevaziđe velike probleme. I na kraju PRVA trgovcem ŽENA. Ona je jedan vrlo odan partner, koji pomaže oko posla, stjecanja bogatstva te u održavanju cijelog imanja. Bilo kako bilo, trgovac i nije baš puno volio svoju PRVU ženu, ali ona je njega jako voljela. On jedva da ju je primjećivao. Jednog dana trgovac se razboli. S vremenom je saznao da se vrijeme približilo i da će umrijeti. Pomislio je na svoj bogati život te reče:
– Imam sada ČETIRI žene, ali kada umrem biću sam, vrlo sam!
Onda upita ČETVRTU ŽENU:
– Volio sam te najviše, kupovao ti haljine najljepše. Obasuo te pažnjom. Sada kada umirem hoćeš li poći sa mnom i praviti mi društvo?
– Nikako! – odgovori četvrta žena i iziđe bez ijedne riječi.
Odgovor se zabio kao mač u trgovčevo srce. Onda trgovac upita TREĆU ŽENU:
– Volio sam te čitavog života. Sada kada umirem hoćeš li poći sa mnom i praviti mi društvo?
– Ne! – odgovori treća žena – Život na zemlji je suviše dobar, preudaću se nakon tvoje smrti.
Trgovčevo se srce smrzlo od hladnoće odgovora. Tada upita DRUGU ŽENU:
– Uvijek sam išao tebi kad sam trebao pomoć. Evo tražim još jednom tvoju pomoć. Sada kada umirem hoćeš li poći sa mnom i praviti mi društvo?
– Žao mi je, ovaj put ne mogu ti pomoći! – odgovori DRUGA žena – Najviše što mogu je pokopati te.
Odgovor ga je pokosio poput munje. Tada se začu glas:
– Ja idem s tobom, kud god da pođeš.
Trgovac se okrenu i ugleda svoju PRVU ŽENU. Bila je tako mršava i sasušena kao da je izgladnjela. Zahvalno i žalosno trgovac odgovori:
– Trebao sam se o tebi bolje brinuti dok sam još mogao!

POUKA: Svi mi imamo ČETIRI žene u svom životu. ČETVRTA ŽENA JE NAŠE TIJELO – Bez obzira koliko ga njegovali i posvećivali mu pažnju, napušta nas kad umiremo. TREĆA ŽENA JE NAŠA POŽUDA, STATUS I BOGATSTVO – Kada umremo, sve ide drugima. DRUGA ŽENA JE PORODICA I NAŠI PRIJATELJI – Bez obzira koliko nam bili blizu za života, ne mogu poći s nama u grob. PRVA ŽENA JE NEŠTO ŠTO NE MOŽEŠ VIDJETI, A TO JE TVOJA DUŠA. Često je potisnuta i ne vidi se od materijalnog bogatstva koje nas okružuje. No, jedino ona nas uvijek prati. Možda ne bi bilo loše da se njome pozabavimo sada umjesto da kukamo na smrtnoj postelji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.