Astro INDEX

Predskazanja starih proroka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Analitičari vjeruju da među predskazanjima starijih proroka iz našeg podneblja ima i onih koja se neposredno odnose na događaje i ličnosti našeg današnjeg aktualnog trenutka. Jedno od tih predskazanja nađeno je u okviru proročanstva Mata Glušca o srpskom državi, koje je on izrekao u Danilovgradu 1867. godine.

Ovaj srpsko-crnogorski prorok, pored Tarabića sigurno najveći, čija su se predviđanja gotovo sva ostvarila, kaže u pomenutom predskazanju:
‘Viđu, bogme da će Bjelopavlovici, Katunska, Lješanska, Crmnička i Riječka nahija, pa Morača i sve oko nje, Vasojevići, Drobnjaci, Uskoci, Pivljani i svi Ercegovci bit najprije jedna država, a pošlje toga priključit se one daleke serbske zemlje, one na istoku, a pošlje njih prić ‘će one serbske zemlje đe sunce zapada, one serbske zemlje drugoga vjerovnog zakona i pošlje toga one serbske zemlje na sjeveru’ preko tri velika potoka, ap one dolje na jug, staroserbske i ta nova SERBSKA DUŠANIJA biće duplo viša od one stare Dušanije, a đed Mato vi veli, neće, bogomi, mnogo vode proteć ‘niz Zetu, orlu sa Ribnice priključit se svi orlići na istoku do drugoga mora, pa će, tko preživi, ​​glavu prat’ u jednom moru, a noge umivat u drugom ‘!
Na pitanje kada će to biti, rekao je: ‘Prije toga će mnoge crnogorske krvi proliti Crnogorci. ‘Ercegovci će’ Ercegovci punit sve one ‘ercegovački jame oko Korita đe čelom u kamen udarih (Mato Glušac je rođen u Koritima, selu između Bileća i Gacka 1774. godine, a umro je 1870. godine u Danilovgradu). I kad ova naša zemlja prekipi od naše krvi pošlje jednoga ljudskog vijeka od kad vi ovo đed Mato zbori, ka ‘i ona zemlja oko Radovanjskog luga, đe nesretni Srbi uvedoše zakon kumoubistva (misli se na smrt Karađorđa), ovudijen će vladat’ zakoni bratoubica i oceubica, i oni će trajat ‘jedno pola ljudskog vijeka, sve dok dođe poluspas pod pogrešnom kapom’!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.