Poslovi za koje ste antitalenat-Pogledajte što vam zvijezde ne preporučuju za profesiju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Imati realan odnos prema sebi i svojim sposobnostima je vrijedna vrlina koja se obično povezuje sa zrelošću. Sjetite se samo onih mladih, dragih i nadobudnih osoba punih energije koje svim silama pokušavaju postići uspjeh u nekom području, a nekom iskusnijem, zrelijem, realnijem i možda malo pametnijem, odmah je jasno da tu nema kruha za njih. Pogledajte što vam zvijezde ne preporučuju za profesiju.

OVAN
Trebalo bi izbjegavati sve ono što je mirno, pasivno, bez svakodnevnih izazova. Tamo gdje nema akcije, za Ovnove nema ni života. Ukoliko pokušate posao ili hobi zbog nekog drugog ili zato što vam je to netko rekao, a da pri tom ne osjetite da vi sami to želite, uspjeh će sigurno izostati.

BIK
Brzina je nešto s čim se Bikovi teško nose. Svi poslovi koji su uzbudljivi i koje treba obaviti u najkraćem roku njih će uglavnom onesposobiti i dovesti do ludila. Ako nema garancija da će nakon obavljenog posla nešto i dobiti, Bikovi gube svaku motivaciju za rad.

BLIZANCI
Dugotrajni poslovi i aktivnosti gdje je potrebna temeljnost ubit će u Blizancima volju za rad. Sve što je maratonskog karaktera ili je naizgled malo interesantno njima neće odgovarati. Uništit ih bilo kakva samačka aktivnost gdje ne mogu komunicirati.

RAK
Aktivnosti koje su poput mehanike, kao i one u kojim se ne može pokazati barem minimum ljudskosti Rakove će istinski unesrećiti. Doduše oni mogu izdržati zahvaljujući svojoj stoičkoj prirodi, ali samo neko vrijeme dok im voda ne dođe do grla. Tada obično nastupa slom. Ako u onome čime se bave nema srca, onda nema ni sreće za Rakove.

LAV
Poslovi koji su odbačeni, daleko od očiju drugih ili strogo samački uništit svakog Lava. Rad u institucijama zatvorenog tipa poput bolnica, zatvora, laboratorija, strogih instituta ili sličnog, njima će izgledati kao noćna mora.

DJEVICA
Tamo gdje se stvari generalizuju i donose opći zaključci Djevica će se potpuno izgubiti. Iako u duši perfekcionist, pokušat će se prilagodi svemu i svačemu, ali za nju će biti prava muka ako treba pokazati sposobnost prelaženja preko sitnica ili zanemarivanja nebitnih stvari.

VAGA
Svaka djelatnost koja je gruba, sirova, ružna ili gdje treba pokazati agresivnost, Vagama će uzrokovati gubljenje tla pod nogama. Samački poslovi im ne leže. One su uvijek za suradnju.

ŠKORPION
Ako nema provokacije, za Škorpiona je to kao jelo bez soli. Ako upadnu u kolotečinu, biće uništeni. Pokušat sami smisliti nešto čime bi izazvali borbu. Poslovi koji teku mirno, uhodano, bez izazova i dinamike jednostavno nisu za njih.

STRIJELAC
Sve što nema dubine, visine, širine i daljine uništit svakog Strijelca. Njihove aktivnosti moraju uključivati ​​sve te dimenzije, kao i mogućnost razvoja na dulje i nepredvidive staze. Njima je potrebna sloboda, a ako je posao monoton i predvidiv bez mogućnosti širenja i kretanja, bolje da ga ne rade.

JARAC
Istina je da Jarac može izdržati mnogo, ali ipak njihova aktivnost treba biti takva da mu daje mogućnost napredovanja. Ako kroz određenu djelatnost ne vidi da može ostvariti ambicije, Jarac neće biti sretan.

VODENJAK
Ako se odluče za nešto što je konvencionalno, gotovo je sigurno da će promašiti. Njihova originalna priroda uvijek traži nešto novo i svaki uhodan, predvidiv ili tradicionalan posao, za njih je promašaj. Neki čine kompromise uvodeći novosti u stare poslove, što nije loš potez.

RIBE
Sve djelatnosti u kojim se traži urednost i preciznost jednostavno će upropastiti svaku Ribu. Područje gdje treba pokazati smisao za detalje nisu u njihovom domenu. Ako djelatnost uhodana bez mašte i kreacije, kod njih će vjerojatno izazvati depresiju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.