Astro INDEX

POSLJEDNJI SUD, A ONDA, RAJ NA ZEMLJI

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

A počevši od sada, neće proći punih 2000 godina, a dogodit će se veliki sud na Zemlji, i to će biti strašni i posljednji sud na njoj. Tek od tada će se uspostaviti raj na zemlji, tako da će vuk i janje boraviti u istoj staji i jesti iz iste posude. No kako se bude približavao sud, vidjet će se i znak Sina Čovječjega na nebu, a to znači da će nebo u čovjeku, koje je u njegovom srcu, Mene priznati za jedinog gospodara na nebu i na zemlji i čovječja duša će me slaviti i hvaliti. Ali time čovjek još neće biti usavršen. A kada dođem u osvijetljenim nebeskim oblacima i sa svom nebeskom vojskom, uz jeku mnogih truba … tada je došao sud svijeta. Čovjek prav će ući u moju slavu, a tvorci zla će se spaliti ognjem Moje pravedne srdžbe i ući u cartvo svojih zlih djela, koje je pripremljeno za sve nepopravile zločince. Jer tko sam sebi izabere pakao, taj neka tamo bude proklet, kao što je pakao sam u sebi proklet. A kao što će dobrota ostati dobra, tako će i zlo u sebi uvijek ostati zlo, bivajući vječito osuđeno da mi služi kao podnožnik. Ali Ja svojom božanskom ličnošću nikoga neću osuditi, nego će to učiniti moja riječ koju sam vam govorio. Jer kada se jednom uznesem u moje carstvo, više nikada neću doći u ploti na Zemlju, već jedino duhom, riječju, pa će biti kao što je bilo na početku, kada je rečeno: U početku bi riječ i riječ bi u Boga i Bog bi riječ. A riječ tijelom postala i stanova među ljudima.
Dođe, odnosno dođoh u Moju vlasništvo a Moji me ne prepoznaše, jer svijet i njegova plot ih sve oslijepi i ogluvim. Evo sam sada putem ploti kao čovjek među vama, ali zato ne mogu vam dodijelim svu silu Moga duha. Ali potom, kada među vama više ne budem bio tijelom kao sada, već jedino duhom, onda ću vam moći dodelim svu snagu i silu Moga duha. A u duhu i njegovoj sili ostaću kod vas sve do kraja vremena, koji će ova država još prebroditi, sve do sazrijevanja i posljednjeg osuđenog duha. A sa ovom Zemljom će se tada zauvijek ugasiti kolijevka djece Božje. A rekao sam vam već više puta i pokazao kako će izgledati na ovoj Zemlji. Stoga strpljivo Iščekujte izbavljenje, koje sigurno neće izostati, i ne priželjkujte žurno prije vremena sud svijetu, jer kada stigne, još će stići prerano za vas same a još prije za one koji budu osuđeni, jer u sudu ljubav i milost su daleko, i svaka duša će tada biti prepuštena vlastitoj pomoći, i gorko će osjetiti kako joj ama baš ništa nije vrijedila prazna i prolazna pomoć ovosvetskih ljudi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.