Astro INDEX

Poruka Marsa u Vagi je “Iz iskustva vam mogu reći da vaše želje mogu biti ometane ako vagate sve mogućnosti, što je pokazatelj i vaš nesigurnosti.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mars u Vagi ima potrebu da se dokazuje druženjem, tako da je često u akciji da okuplja društvo, jer ima želju impresionirati druge kako mu je uvijek stalo do prijatelja i druženja s njima. U poslovnim aktivnostima kombinira inteligneciju i šarm, dok mnoge poduhvate ispunjava jednostavnom gracioznošću i stilom, pa izgleda kao da je miran i opušten. Budite ipak prvi u predlaganju kako da zajedno provedete dan ili noć ili budite prvi u predlaganju prvog sastanka, pa i vjenčanja, jer će mu se svidjeti to što ste preuzeli inicijativu. Ako njemu budete prepuštali ovakve stvari, onda ćete još uvijek sjediti na nekoj klupi pod noćnim nebom i izgovarati umiljate i lijepe riječi. Ono što može ga ometa u aktivnostima i inicijativama je neodlučnost, pa ako ga budete pitali je li počeo projekt o kojem je govorio, možete čuti: “Ne, nisam još, moram još jednom razmisliti o tome i preispitam sve opcije. Poruka Marsa u Vagi je “Iz iskustva vam mogu reći da vaše želje mogu biti ometane ako vagate sve mogućnosti, što je pokazatelj i vaš nesigurnosti.”

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.