Podsvesti kellemes JÖVŐ: Ezeket az anyagokat be fogják hamarosan férjhez!

Ez az emberi természet, hogy megpróbálja megmagyarázni az élet, és mindig keresi a titkos jeleket, amelyek jelzik egy jövőbeli eseményeket. Éppen ezért sokan szilárdan hisz a szimbolizmus álmok és erejüket. Egy csipetnyi boldogság, szomorúság, balsors, vagy az üzleti siker, minden álom kiderülhet sok mindent, és akkor is, ha az idő a házasságra.

Szerint a meggyőződés, van néhány álmok, amelyek a biztos jele, hogy az esküvő „kopogtat az ajtókon.”

1. Az épület falán

Fal egy szimbólum korlátozások és akadályok, de ez nem igaz az álmok. Tehát álmok ugrott át a falon azt jelenti, hogy sikeresen átugorjuk az akadályokat, amelyek az úton, az anyag, amely lerombolja a falat védjegy a pusztítás ezen akadályok, míg az álmok, ahol látod a maradványai a falon azt jelenti, hogy mielőtt a pozitív élettartama alatt. Ha álmodban építeni egy új falat, készülj, hogy férjhez! Az a fal építését az álom a megjelölés a legutóbbi esküvők

2. Zöld koszorú

Látva a koszorú egy álom azt jelenti, hogy sikeresen elkerülni a gondokat és problémákat. Aranykoszorús jele a hosszú és boldog életet, vörös koszorú jelenti: hűséges szerelem, és a zöld koszorú jelzi, hogy hamarosan feleségül. De vannak tartományok, amelyek nem jól látott egy álom. Arról van szó, ezeket a virágos és készült ágak, amelyek aggályokat szeretet és címkézés. Reméljük, hogy nem fogja látni a saját álmait.

3. A fa cseresznye

Ha ez a finom gyümölcs található álmaid, akkor egy szerencsés. A cseresznyét az álom azt jelzi, hogy hamarosan megismerik a személynek, aki örömet a szem. Ha álmodban olvasol a cseresznye, ez azt jelenti, izgalmas kaland, de ha enni őket előtted egy kényelmes egészségügyi időszakban. Ha azt szeretnénk, hogy férjhez hamarosan, remélhetőleg ez lesz álmai találni cseresznyefa, mert azt jelenti csak, hogy – a közelgő házasság. Még ha a fa virágzik, amely akkor egy örömteli házasélet.

4. lovaglás csikó

Csikó álmok jelenti teljesítését élet legnagyobb vágya. Ha ez közöttük, és azok, amelyek hamarosan feleségül, álmában volna lovagolni. Lovaglás egy csikó jelentése gyors döntést belépő házasélet amellyel tudott lepni minden a szomszédok. Vásárlás colt pontot a tervek megvalósítása, az ajándék maga után vonja, hogy örülni fog valaki, és az értékesítés végez munkát, amit szeretsz. De minden nem annyira rózsás. Ha valaki az álmaidban lopni csikó, tudna valaki nem, és ha egy álomban, hogy egy ajándékot, biztosítja az Ön kellemetlen meglepetést.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét