Astro INDEX

Pluton u Jarcu-Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Za čistu volju, neoslabljenu svrhom, oslobođenu strasti za rezultatom, svaki put je savršen.
Arkana pod nazivom Đavo prikazuje Bafometa, koji u rukama drži baklju i pehar, koji stoji na oltaru, četiri demona mu se klanjaju tako da s njim obrazuju pentagram koji mu je na čelu. Karta se odnosi na definitivnu smrt prirode, zimski solsticij, kad Sunce ulazi u sazviježđe Jarca. Skriveni simbolizam odnosi se na vladara, desnu ruku Tvorca, koji sa svojim suradnicima predstavlja učitelja ljudskih duša.
Broj 10 označava dekadu, trijumf stvaralačke energije broja jedan i istovremeno poništenje nulom. Spomenik tuge neznanja istovremeno je trijumf saznanja. Iza vrha postoji samo provalija.
Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona. Constellation koje predstavlja princip usavršavanja i stalnog uspona podrazumijeva kvalitetu ustrajnosti. Na svom putu ka vrhu spreman je podnijeti sve moguće žrtve, pazeći na svakom koraku da ne padne u provaliju. Plutonova silovitost sada je garancija uspjeha, jer je kontrolirana i ne može biti izgubljena. Od ostalih segmenata osobnog svemira ovisit čovjekovi ideali, koji će, ukoliko ne postoje izrazito suprotni faktori, biti dostignuti. Čovjek je ogledalo Univerzuma, koje sadrži bezbroj elemenata. Iako ovo ogledalo reflektira samo one koji postoje u njemu, njihov broj i suština predstavljaju nedokučivi mozaik i ostaje nam samo da pretpostavljamo koji su važniji.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.