Pluton u Jarcu-Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za čistu volju, neoslabljenu svrhom, oslobođenu strasti za rezultatom, svaki put je savršen.
Arkana pod nazivom Đavo prikazuje Bafometa, koji u rukama drži baklju i pehar, koji stoji na oltaru, četiri demona mu se klanjaju tako da s njim obrazuju pentagram koji mu je na čelu. Karta se odnosi na definitivnu smrt prirode, zimski solsticij, kad Sunce ulazi u sazviježđe Jarca. Skriveni simbolizam odnosi se na vladara, desnu ruku Tvorca, koji sa svojim suradnicima predstavlja učitelja ljudskih duša.
Broj 10 označava dekadu, trijumf stvaralačke energije broja jedan i istovremeno poništenje nulom. Spomenik tuge neznanja istovremeno je trijumf saznanja. Iza vrha postoji samo provalija.
Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona. Constellation koje predstavlja princip usavršavanja i stalnog uspona podrazumijeva kvalitetu ustrajnosti. Na svom putu ka vrhu spreman je podnijeti sve moguće žrtve, pazeći na svakom koraku da ne padne u provaliju. Plutonova silovitost sada je garancija uspjeha, jer je kontrolirana i ne može biti izgubljena. Od ostalih segmenata osobnog svemira ovisit čovjekovi ideali, koji će, ukoliko ne postoje izrazito suprotni faktori, biti dostignuti. Čovjek je ogledalo Univerzuma, koje sadrži bezbroj elemenata. Iako ovo ogledalo reflektira samo one koji postoje u njemu, njihov broj i suština predstavljaju nedokučivi mozaik i ostaje nam samo da pretpostavljamo koji su važniji.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.