Astro INDEX

Plava boja je konceptualna boja i predstavlja yin energiju-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Plava boja je povezana s iscjeljenjem i ozdravljenjem. Plava boja regiji vodenom feng shui elementu. Ova boja je odlična za uporabu u području istoka (zdravlje i obitelj) i jugoistoku (bogatstvo i obilje) u domu ili uredu. Svjetlo plava boja u feng šuiu, daje blagi rast, dok tamno plava boja ukazuje na energiju dubokog mira i spokoja. Prema feng šuiu, tamno plavu boju treba vrlo oprezno koristiti u južnom, sjeverozapadnom i zapadnom području.
Plava boja je konceptualna boja i predstavlja yin energiju. Ova boja je simbol optimizma i povoljnih prilika. Plava predstavlja vodu – izvor života. Ona simbolizira dubinu, unutarnje povlačenje, hladnoću, mudrost, odanost, obnovu, čistoću i smirenost. Plava je povezana sa duhovnošću, istinom, komunikacijom, vjerom, optimizmom i povoljnim prilikama. Plava je povezana Mjesecom i sa ženskim aspektima. Planete koje su povezane s ovom bojom su Jupiter, Merkur i Neptun. Ova boja se vezuje za srijedu, element zraka i vode, kao i zapadni pravac. U tarotu se odnosi na kartu mađioničar i visoku sveštenicu. Plava boja donosi pojačanu intuiciju, nadahnuće, iskrenost, mir, radost i povjerenje u sebe i druge. Plava je boja koja stimulira i potiče nas da tražimo svoju unutarnju istinu. Ona nam pomaže da postignemo mentalnu sigurnost, nastavimo sa svojim idealima i težnjama. Ova boja potiče duhovnu sigurnost i želju za razumijevanjem. Energija plave boje nam omogućava da povećamo našu percepciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.