Astro INDEX

Plava boja je konceptualna boja i predstavlja yin energiju-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Plava boja je povezana s iscjeljenjem i ozdravljenjem. Plava boja regiji vodenom feng shui elementu. Ova boja je odlična za uporabu u području istoka (zdravlje i obitelj) i jugoistoku (bogatstvo i obilje) u domu ili uredu. Svjetlo plava boja u feng šuiu, daje blagi rast, dok tamno plava boja ukazuje na energiju dubokog mira i spokoja. Prema feng šuiu, tamno plavu boju treba vrlo oprezno koristiti u južnom, sjeverozapadnom i zapadnom području.
Plava boja je konceptualna boja i predstavlja yin energiju. Ova boja je simbol optimizma i povoljnih prilika. Plava predstavlja vodu – izvor života. Ona simbolizira dubinu, unutarnje povlačenje, hladnoću, mudrost, odanost, obnovu, čistoću i smirenost. Plava je povezana sa duhovnošću, istinom, komunikacijom, vjerom, optimizmom i povoljnim prilikama. Plava je povezana Mjesecom i sa ženskim aspektima. Planete koje su povezane s ovom bojom su Jupiter, Merkur i Neptun. Ova boja se vezuje za srijedu, element zraka i vode, kao i zapadni pravac. U tarotu se odnosi na kartu mađioničar i visoku sveštenicu. Plava boja donosi pojačanu intuiciju, nadahnuće, iskrenost, mir, radost i povjerenje u sebe i druge. Plava je boja koja stimulira i potiče nas da tražimo svoju unutarnju istinu. Ona nam pomaže da postignemo mentalnu sigurnost, nastavimo sa svojim idealima i težnjama. Ova boja potiče duhovnu sigurnost i želju za razumijevanjem. Energija plave boje nam omogućava da povećamo našu percepciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.