Partnernek LAKOSSÁGI érdesség: Ezek a jelek horoszkóp élvezi szadomazochisztikus játék!

Minden állatöv jel különböző tapasztalatok durvább szexet, és élvezni maradéktalanul csak akkor, ha a fájdalom csap át orgazmust.

Ezek a jelek az állatöv örömmel eléri az ostorok és bilincs, amikor a szex.

Kos

Lányok született ebben állatöv jel izgatja a dinamikus és a verseny, mind a külső és az ágyon belül. Amikor szexuális kapcsolatot a partner válik dosadnjikavo, teszi a legfurcsább dolog, annak érdekében, hogy „fűszer fel”. Számukra a szex az ideális módja annak, hogy csatlakoztassa az ellenkező nemmel, de soha nem úgy ostobaság lenne beszélni rejtett fantáziák és az új dolgokat, hogy szeretné kipróbálni. Azt szeretné, hogy a fő, de soha nem fogja elfogadni a szerepet potčinjenice. Ez az, ami az ágy az utolsó szó.

Szűz

Hogyan Virgin legtöbb élet végezze a saját gondozása magukat, és néha mások logikus, hogy egy kezdeti venni, és amikor a szex. Bár ez elsősorban új dolgokat kipróbálni, ne próbálja meg végrehajtani őket anélkül, hogy előzetes visszaigazolást. Csakúgy, mint a Kos, Szűz utálja, ha nem az egyetlen, aki irányítja a helyzetet. Mindig, azonban lehet meglepetés a szerelem harapás, verés vagy játékokat szex shop, és amikor keresni neki bizalmat, akkor ismét minden.

Skorpió

Szex Skorpió, mint a séta, egy szikla. Soha nem lehet tudni, hogy mit lehet várni. Régen kényes és finom, és a következő pillanatban nem fogja tudni, hogy el kell ismerni. Számukra a szenvedély sokkal fontosabb, mint a szeretet, és ezért nem lát lehetőséget, hogy tapasztalatot öröm, nem egy mélyülő kapcsolat. Skorpió soha nem próbálja meg valamit a már látott vagy általában. Ez soha nem fog gúnyolódni vele, mert a vágy, hogy teljesítsük a fantázia, de ez a legjobb dolog a világon, akkor elfogadja?

Nyilas

Ha úgy kívánja, tagjai ennek a jele lehet, nagyon éles és „piszkos” szex közben. Lehet, hogy nem fog csak mindig minden tetszik, de érdemes kipróbálni mindent legalább egyszer. Gerjeszti őket, amikor az ágyban teljesen más, mint azon kívül, és ők játszanak szerepet tökéletes számukra. A kíváncsiság és azok főbb jellemzőinek, még ha nem is játszanak durva szex, biztosan ez a prioritás a kívánságlista. És tetszeni fog az első fárasztó bilincseket, ebben biztosak vagyunk.

Bak

Bármilyen hogy vegyenek részt, hogy működni fog egy kis komolyság, érthető, hogy játékokat az ágyban, amelyek megkövetelik a durvaság, és ez vonzza. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy egy ilyen fegyelmezett és visszavont személy érdekelt kísérletezik szex, de Bak tele van meglepetésekkel. Amikor kap előjáték megérdemelnek, adagolási érdesség, amíg teljesen ellazulnak logikus lépés, ha azt szeretnénk, hogy ezek a maximális lehetséges. Piszkos beszélni a kedvenc, de amíg van az érdekes ötletet arra, nyugodtan ossza meg ez a jel.

Vízöntő

Aquarius víz gazdag és nagyon durva szex. Egy könnyű verés is, hogy a jobb BDSM párt, ezért legyünk óvatosak, ha nem áll készen erre a fajta játék. A szex számukra egyet jelent a durvaság, és ha tudja, Vízöntő érti, hogy ez a szerelem a fájdalom nem vizsgálta és nem is próbálta megállítani. Hogyan lehet megtalálni ezt a kapcsolatot a partner lehet elérni anélkül, hogy a szerelem, akkor tartsa a dolgokat szeretik leginkább.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét