Páros FROM HELL: Ezek katasztrofális kombinációja szerelem horoszkóp

Lehet, hogy esett a rosszfiú, és ez rendben van, amíg nem rossz neked. Sajnos, vannak olyan típusok, amelyek nem rossz, se nem jó, de bemutatja a pokoli pályára.

Kos

Semmi sem jobb, mint egy kis romantika rohanás, és Taurus, és hogyan kell biztosítani. Ha spanđate velük, amikor megszűnik (és akar), akkor, hogy egy jelenetet soha nem fogja elfelejteni. Proklinjaćete magát, mint akkor általában lép kapcsolatba vele.

bika

Van egy tendencia, hogy komolyan nézd meg a dolgokat, de nem ez a helyzet versenyzőket. Az ő „bármi” hozzáállás fogja elvinni őrült, de abban a pillanatban megpróbál zár a kapcsolat megy. Az egyetlen dolog, ami hiányozni fog ezzel kapcsolatban jel lesz ezeket a kis lélektani játék, hogy rendszeresen gyakorolják.

Ikrek

„Kelj fel!” – ez lesz tele hallás amikor összejönni Bak. A legtöbb utálom, ha éppen unatkozik, és ez lesz a rendszeres dolog, ha úgy dönt, hogy a Bak. Ő egyszerűen túl értékes és praktikus, de a kapcsolat valóban megsemmisíti a megalkuvást nem ismerő őszinteség. Néha nem kell brutálisan őszinte válasz -, de az a személy, aki képes megnevettetni.

Rák

Minden, amit szeretnék, egy kis békét, biztonságot és támogatást. Az, hogy sok? Aquarius biztosan, mert szereti a szórakozás és a szabadság. Érzelmi leválás nem segít sokat a pillanat, amelyben meg kell támogatni, és akkor majd úgy vélik, hogy egyszerűen jobb egyedül lenni. És akkor jobb, mert jobb, ha egyetlen, mint Rák Rák kapcsolatban Aquarius.

Oroszlán

Leos szeretnek körül szórakoztató emberek, akik segítenek nekik, hogy inkább a reflektorfénybe. Ha összejönni Skorpió, és nagyon gyorsan megy le a földre, és elfojtani a birtoklási. Azt is lehet nagyon birtokos és féltékeny, és biztosan nem fog válaszolni minden alkalommal lettél egy kis flört vágott féltékeny pillantással.

Szűz

Ha van egy dolog, hogy ez a karakter megveti, ez üldöz. És pontosan ez az, amit a Nyilas szeret. Ő nyugodt hozzáállás vezet őrület és soha nem tudni, hogy a dolgok valójában egy kapcsolatban. Mivel a Szűz tudja, mi minden nem jó neked, de Nyilas talán a legrosszabb dolog.

Mérleg

Mérlegek, mint a harmónia, de ez nem jelenti azt, hogy a dolgok mindig meg kell egyeznie. Az igazság az, hogy ez a szűz teljesen elfojtani szükségességét, hogy mindig igaza van, és az összes szórakoztató és mesésen körülbelül akkor nagyon gyorsan elhalványul.

Skorpió

El kell ismernünk, hogy a között a Kos és Skorpió van egy bizonyos kémia – az egyik, hogy felhívja Önt a legrosszabb. Ha együtt fogunk összpontosítani csak a saját igényeit, és nem törődnek a partnerek igényeinek. Kos akar mindig a dolgokat az utat, és a Skorpió egyáltalán nem kényelmes. Csatlakozás nélkül így csak akkor hozza frusztráció és fájdalom.

Nyilas

Bika és Nyilas két poláris ellentétek, és szinte semmit sem együtt. Taurus szeret játszani és biztonságosan kapcsolatban szinte érezte elfojtották, és tudja, hogy nem tud kezelni. De ez még nem minden. Bulls nem szereti a változást, és ezek az Ön számára, a hajtási energia.

Bak

Szerencsére, te nem annak a veszélye, összejönni Leo. Azonnal meg fogja érteni, hogyan különböznek egymástól, és hogy nincs esély arra, hogy a kapcsolat nem jön létre. Bak lojális, kreatív és orientált célok, de Leo túl szembe magát. Másrészt, minden bizonnyal nem sok barátot Lion, így az esélye, minden kapcsolatot vele, így még kevesebb.

Vízöntő

Vízöntő és Bika annyira rossz partnereket kell megemlíteni kétszer. Rák lesz a Vízöntő túl érzelmi és énközpontú, míg a támogatás hiánya és a elvinni őrült.

hal

Bár mérlegek nagyon kedves, néha érzéketlen és érzéketlen. Bár ez nem hiszem, hogy fog történni megbántani. Tud fájdalmat okoz majd varázsa húzza még egy esélyt csak azért, hogy újra ugyanazt tette. Zavarok között Kos és a Mérleg ismert, hogy képes tart egy örökkévalóság.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét