ÖT FROM HELL: Ezek a jelek a horoszkóp senki sem szeret

Ez a híres öt legsúlyosabb együttműködés, a kommunikáció, szerető kapcsolatokat.

Sokan már tudják, hogy többek között a 12 állatövi egy 5 „legnehezebb”. Ezek a jelek mindig „hű”, mert alatt született a csillagok.

5. – Bak
Bak nehéz kommunikálni. Makacsság a középső neve. Bak ritkán kezelik képest, így a társadalmi kör mindig korlátozott. Nem tűri az unalom, így Ön körül a legértékesebb barátok. Ha hirtelen beleszeret Bak, amire szükség van a sok türelem és kitartás.

4. hely – Aquarius
Vodolije- nagyon specifikus a kommunikációban. Ezek az árak csak a véleményüket. Ezek könnyen valakit hibáztatni, és nem szeretik hallani a pert. Aquarius egy különleges elme, de gyakran elfoglalt érzelmek.

3. hely – Gemini
Az ikrek nem lehet békés ülni egy helyen, nagyon beszédes és szeszélyes. A kritikus pillanatokban, az általuk a „maszk közömbösség”, vagy akár a kegyetlenség és a szabadságot, hogy búcsú nélkül. Vélemény környezet üres hang számukra. Ők saját fantáziavilág a fejében. Az ikrek áruló. Úgy érzed, hogy jól ismeri őket, de képesek is játszani – matt.

2. hely – Aries
Kos nagyon impulzív ember. Képesek megtörni 15 másodperc alatt minden építettek az évek során, és ez nem csak a fejlesztési projektek, hanem a kapcsolatukat. Ők mindig jobb, és ha tényleg, akkor meg kell ismernie, hogy igazuk van. Ez az egyszerű szabály létezik az életükben. Ha beleszeret a Kos, akkor készüljön fel a tűz, amely éget folyamatosan. Passion főzni egész idő alatt.

1. hely – Scorpio
Skorpió, hogy a legnagyobb „gazemberek” az állatöv. Mindig eléri, amit akar. Számukra semmi sem lehetetlen. Van egy nagyon kegyetlen hozzáállás a világ, szuper ego és bosszúálló jellegű. Ezeknek az embereknek – a tulajdon, így ha a hálózaton, akkor örökre a fogságban. Bármilyen kapcsolatait a képviselői e állatöv jel is súlyos következményekkel járhat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét