Önző, bosszantó vagy VERNE: Csillagjegy kiderül, hogy mit kapcsolatos

Amikor a szeretet és a viselkedés egy kapcsolatban, hogyan lehet jobban beszélni helyzetben a Hold és a Vénusz, valamint a kölcsönös szempontok, nem csak a helyzet az napenergia jel pillanatában a születés.

De, ha általánossá, ez az, amit a zodiákus jel (a nap állása) beszélni, amit partnere.

Tűz jelek néha önző és túlságosan magukat, míg a víz jeleit nehéz megérteni, hogy mások nem azonos mélységű érzés. Ezért víz jeleit kell lennie, hogy munka verbális kommunikáció.

Képviselői földi jelek stabil és hűséges személyek, akikre a partner mindig számíthatnak, míg a levegő jelek néha elhanyagolt partner cégek és érzelmi oldala mellett a racionális.

Kos

Rams szenvedélyes és azokat nagyon fontos fizikai (szexuális) szempontból a kapcsolatot. Ezek a természet járművezetők. Nagyon könnyű tudni, hogyan lehet indítani partnerei hatását, és mindezt annak érdekében, hogy támogassa őket teljesíteni céljaikat. A hátrányok vannak néha önkényes és szeretik a munkát a saját. Meg kell tanulniuk, hogy mit jelent kompromisszumot.

bika

A nők született a Bika jegyében hűségesek hozzájuk mindig lehet számítani. Ezek nagy tervezők. És akkor kap a partner a földre, segít neki a gyakorlati dolgokat. Az érzékiség nekik egy kiváló szeretőit, és nagyon gyakran kiváló szakács. Birodalmuk van a hálószoba és a konyha. A hátránya az, hogy nem túl rugalmas, és nem szeretik, ha a már elfogadott tervek megváltoztak. Meg kell tanulni, hogy jobban támaszkodik a érzéseit, hogy hagyja őket az élet több vizet szív, de a gyomorban (fej és a gyakorlati érdeklődés).

Ikrek

A nők született ebben a levegő jel soha nem fog unatkozni. Ők mindig mozgásban. Játékos agysejteket, a veleszületett képessége, hogy elemezze a dolgokat különböző szögekből, akkor lesz a partnere nagyon könnyen segítséget különböző problémák megoldásában. Ha úgy találja, egy zárható helyzet, a nők Gemini húzza és tolja előre. Meg kell tanulni, hogy jelen legyen a jelenlegi és élvezem minden pillanatát.

Rák

A nők született a Rák inkább áldozat. Mindent megtesz az Ön által kiválasztott. Ez az Ön partnere biztonságos kikötő szentély. Niko, mint egy nő a rák mutatja, így az érzéseiket. A partner pontosan tudja, hogy mennyire szeretik, értékelik és elkényeztetett. Ők inkább kommunikálni intuitív szinten érzések, melyek néha a problémát. Meg kell tanulni, hogy a többi ember nem egyformán intuitív és érzelmi.

Oroszlán

Lionesses nő egy nagy szívvel, bár néha önző. Ők szégyentelenül szeretik a partnere, és nagylelkűen zuhanyozás ajándékokkal és a figyelmet. Tudják, hogyan kell élvezni, és a partner segít élvezni több, és a levelek az örömöket. A hátránya az, hogy néha elhanyagolt partner, mert mindig karrier lány, vagy inkább, hogy időt vásárlás és szépségszalonok. Viselkedhetnek önző várta, hogy kell kezelni, mint egy királynő, nem ad semmit uzvarat.

Szűz

Szűz nő mindent megtesz, hogy a kedvében van. Tevé vigyázni rá és egy partner mellett lesz a Virgin érzem igazán különleges. Mint minden képviselői agyag karakter, ezek fő a bizalom. A hátránya az, hogy lehet maximalisták, és néha teljesen irreális elvárások, mind a maguk és mások. Néha gondok vannak azok, amelyek osztják a felelősséget, mert szeretnék futtatni mindent az ellenőrzésük alatt.

Mérleg

Mérleg jegyében partnerség, az egyensúly és a harmónia. Egy nehéz közösség, az együttműködés és a csapatmunka. Ezek a mesterek a tárgyalások és kompromisszumok. Mérlegek néha nem mutatják a valódi érzéseit, bujkál a maszk mögött az udvariasság, csak hogy fenntartsák a békét és harmóniát, még ha ez csak látszólag. Ez ahhoz vezethet, alatt maszkot tökéletes közösség halmozódik fel nezaodovljstvo. Ezért mérlegek kell tanulniuk, hogy őszinte magaddal és másokkal, és nyíltan mutatják érzéseket, és feladni a passzív agresszív viselkedést.

Skorpió

Scorpions ismert végzetesen vonzó képviselője a Zodiac. Ezeket alkalmazzák a csábító, szeretője nagyszerű stílust. A szeretet és a szexuális hatáskörét, akkor teljesen hipnotizál partnerek felneveli egy emelvényen, és érezze magát nagyon kívánatos. Törekednek arra, hogy mély érzelmi kapcsolat. Míg a Skorpió nagyon ravasz a felhívni érzelmi elismerése a másik – igazi detektívek, és amikor maguk, azok zárt könyv. Ez egy nagy kihívás, hogy a partnerek e állatöv jel -, hogy az észlelt, és úszott titokzatos mélységeit Skorpió.

Nyilas

A lövő mindig érdekes, és ez a jel segít a partner bővíteni a látókörét. Lövők „két lábon járó enciklopédia”. Ezek nagyon könnyű és egyszerű, hogy kifejezzék érzéseiket és szenvedélyek. Ők híresek kalandos természetű. Híres, mint egy nagy csaló és charmers. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők hitetlenek, de néha figyelmetlen, nemtörődöm megközelítést tud tenni, hogy a partnerük bizonytalannak érzi magát. Meg kell tanulni, hogy partnerük nem lehet független és nyílt, mint ők. A partnere Nyilas feleségének született jellel, így a szükséges helyet, és tiszteletben tartják a szabadságot.

Bak

Egy nő született Bak megbízható, lojális, és azt csak érdekelt a hosszú kötvények. Bak dolgozni érdemes, kemény és nagy tervek és a jövőre vonatkozó várakozások. Imádják, hogy a legjobb mindenben, és ez magában foglalja a képességet az ágyban. Mert túl elkötelezett munkája, ez vezethet a partner úgy érzi, magányos.

Vízöntő

Ezt a levegőt képviselője a Zodiac egy személy nagy bizalom. Ezek nagyon elkötelezett és bármit megtesz, hogy a partner nem volt elégedett. Mint az ikrek, és kiválóan megoldják a problémákat. Ezek a kiváló szociális készségek és a magas társadalmi intelligencia. Néha működhet a hideg és úgy tűnik, érdektelen, de ez csak azért, mert túl logikus gondolkodás, ügyet sem vetve az érzelmek.

hal

Ezek intuitív, mint a tiszta, fenséges és őszintén. Képesek kapcsolatot létesítsenek a lelki egyesülés a partnere. Partner segít felébredsz, és fedezze fel a lelki oldala, hogy úgy érzi, az egységet az egész Kozmosz, hogy elhagyja a hitet az egyetemes fluxus. A hátránya az, hogy néha nem figyel a kis dolgokat, amelyek nonšalanto változó tervek és megállapodást. Ők egy kicsit autista és élni a saját világában.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét