Önálló: Ez az állatöv jel a legigényesebb kapcsolatok és szinte lehetetlen tartani

Amellett, hogy ismert, hogy rendkívül szociális, pozitív és szabad minden értelemben, hogy nem a legjobb a kapcsolatokban. Ők nem „született” a kettős, azaz a családi élet. Mert a legnagyobb szüksége van, csak egy dolog – a szabad …

Ez a versenyzőket.

Mert azok ugyanolyan szabadságot, akkor nem lesz túl figyelembe venni a tervezés és gondolatok, de kissé önző egy dolog, hogy először megnézi, hogy neki, hogy a legjobb és a szükségletek kielégítése.

Az érzések nem annyira lényeges, mert nagyon sok az első helyen, de az Ön számára – nincs idő.

Minden személyes hibát, hogy nem néz ki, és amikor elé kerül egy videót, a legszörnyűbb lesz megfeketedik. Mikor jön az ellenkező helyzet – tudja, hogy okos éjjel-nappal.

Ők készek elkötelezni, de megfordult a javukra. Ez a típus igényel egy bölcs és taktikai partnere. Lövészek egy kicsit nyűgös, és sokkal hajlamosabbak az észlelés rosszabb oldala és a hibák a partnere.

Ha ő ízlése változik, nem értem, miért folytatták kifejező szimpátiát egy személy. Még ha semmi különös nem számít, az élet és a szeretet nézett csak egy része a sport játékokat.

Persze, s / ő „erős” a házasság. A társa szélesnek kell lennie a figyelmet, szabad a féltékenység és kissé képlékeny, akkor is, ha ez nem az igazi természetét.

Azt kell, hogy legyen egy igazi művész segítség minden követhetik, és megfelel az érdekeit az egyik nyilas.

Ezekkel az emberekkel, hogy nem nehéz élni. Hanem mert hiányzik az érzés, nagy türelmetlenség, hogy bármit is korlátozzák vagy szigorúan meghatározott szabályok szerint a partnerek ennek a jele lesz, hogy bővíteni a látókörét, hogy vele egyenrangú.

Az szenvedélyek sport és kaland. Ők boldogok és érdekes társa, akik szeretik tekinteni, mint egy szerencsés körülménynek. Minden érzések és vágyak középpontjában a gyors és azonnali cselekvésre.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét