Okos horoszkóp: nevetni rovására a karakter

Ha állandóan a horoszkóp válaszokat keresnek a fontos az élet kérdéseire, talán itt az ideje, hogy egy kicsit – olvassa el, amit a csillagok mondanak valamit könnyebb téma.

KOS

Mit egységes?

A tökéletes katona: egységes vasalt, cipő ragyog, viselkedés kifogástalan, kiváló Ön képviseli példaként mások számára. A több hónapos lesz egy katonaszökevény, mert nem frissíthető magasabb rangú, és nem arról, hogy kihez kiabálni a tetején a hangját.

Miért álmatlanságban szenved?

Kos úgy véli, alvás túl könnyedén és okoz magának, hogy ha ez egész éjjel, hogy legyen éber.

Hogyan Rams kell változtatni az izzó?

Csak egy, de tart egy csomó izzók, mert a Rams ügyetlen és gengszterek és a szünet minden jönnek kezét.

BIKA

Mit egységes?

A tiszt, aki kétségbe mindent és mindenkit, és bízik senki. Ezért komolyan foglalkozik a gondolattal, hogy a szabadalmak zseb hazugságvizsgáló és teszteltem a saját anyja kért az, hogy inkább egy testvére, vagy őt.

Miért álmatlanságban szenved?

Taurus nem tud aludni, mert elfelejtette, hogy húzza a selyem ágynemű, saját mosó.

Hogyan Bulls kell változtatni az izzó?

Nem. Bulls nem szeretik a változtatásokat, mert a kedvenc tevékenysége élelmiszer és pihen.

IKREK
Mit egységes?

A könnyebb hozott egy egységes, de a parancssor. Ha ez a katonai, általában véget ér fel egy katonai bíróság, mert ellopták a fegyvert, miközben aludt az őr üzenet. Ha egy rendőr várta fegyelmi mert elfelejtette, hol hagyta a gépkocsit.

Miért álmatlanságban szenved?

Az ikrek csak nem fáradt.

Hogyan Twins kell változtatni az izzó?

A két, természetesen. Tart az egész hétvégén, de amikor befejezte, a hagymákat majd tisztítsa meg a házat, beszél franciául, és megvilágítja, ahová színes … Hogy tetszik ez, mi?

RÁK
Mit egységes?

Nem úgy néz ki, mint egy rendőr, nem beszél, mint egy zsaru, és kiváló eredményeket megoldásában különböző eseteket. Ez azért van, mert tanácsot ad a titkos segítő, kristálygömb, ami elrejti az utolsó fiók az íróasztal.

Miért álmatlanságban szenved?

Az onkológiai ellátás aludni szeretett.

Hogyan Rakova kell változtatni az izzó?

Csak egy, de ez fog neki három év érzelmi terápia leküzdeni a veszteség az előző izzók.

OROSZLÁN
Mit egységes?

A tiszt, aki megáll egy autó egy szép driver, de ez hízelgés gyarapodik dag és meggyőzni, hogy bocsásson meg neki, gyorshajtás jegy, és ez is ad a telefonszámát. Amikor a munkaidejében, kéri azt a számot, csak a harmadik hívás sikerrel dag és meggyőzte, hogy ő kapta állatorvosi klinikán.

Miért álmatlanságban szenved?

Leo azt hiszi magáról, és tetteikért.

Hogyan Lions kell változtatni az izzó?

“Mit? Mire gondolsz? Leo nem változik izzók … Hamarosan meg néhány más fény sjalica hogy bosszút áll neki a színpadon, mint a rajongók taps.

Szűz
Mit egységes?
Kedvenc és munkatársak közötti főnökeik, kedves, mint próbál minden munkát, hogy a díjat, hogy dolgozik le tökéletesen. Ezért az egész rendőrség könnyebb kezelni a panaszokat a polgárok, akik mögött az ablaktörlő lelet büntetéseket, mert az autók mossák.

Miért álmatlanságban szenved?

Szűz beállítja párnák és ágynemű megfeszíti, amíg az teljesen elégedett.

Hogyan szűz változtatni kell az izzó?

Lássuk csak … az egyik, hogy megszűnik, a másik, hogy írjon, amikor kiégett, és az időpont, amikor a megvásárlás, a másik gondosan elutasítja az új … Tíz az átalakítás a ház, ahol az izzó, mert hanyag díszített. Nos, a matek meg magad!

MÉRLEG
Mit egységes?

Igazságérzet kívánatos a rendőri munka, és a rendőr Libra elég. És mert nem érti, miért a két civakodó susetkinje olyan dühös rá után három órás részletezett okok vizsgálata és a származási érv.

Miért álmatlanságban szenved?

Libra nem tudja eldönteni, mit vegyek fel holnap.

Hogyan Libra változtatni kell az izzó?

„Nos … én nem igazán tudom, azt hiszem, minden attól függ, hogy mennyi kiég … Talán csak egy esetében egy közönséges villanykörte vagy kettő, ha a személy nem tudja, hol vesz egy új, vagy talán …” Hajdeeee! Döntsd, Vago!

SKORPIÓ
Mit egységes?

Szereti fegyver több mint egyenruhát, de rajta, és civilben természetesen engedéllyel. Ezért az éjszaka közepén kellett hajtott anyósa sürgős, mert a konyhában hallottam egy betörő, miközben ő settenkedik és nyomott egy pisztolyt a fejéhez, és csak akkor eszébe jutott, hogy ő anyós otthon, és mehetett a konyhába, hogy csak inni egy kis vizet.

Miért álmatlanságban szenved?

Skorpió csinál valami mást!

Hogyan Scorpio kell változtatni az izzó?

„Ki akarja tudni? … Miért akar tudni? Lehetett volna a rendőrséget? Mert amit vádol? ”

PONTOZÓ

Mit egységes?

Általában sport típusú katona vagy egy zsaru, és minden ő jó. Karrier lett volna hibátlan, ha nem a kollégák fogad főnöke beszámolt egységes piros csokornyakkendő helyett a döntetlen.

Miért álmatlanságban szenved?

Nyilas gondol sok dolog, amit tehetett ahelyett, hogy mi határozza aludni.

Hogyan gólszerzői kell változtatni az izzó?

„Süt a nap, az élet … egy nagy puzzle, nem tudjuk, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás, és aggódsz a változó egy buta izzó?”

BAK
Mit egységes?

Jól érzem magam egységes és szerelmek, hogy működik, de az ő véleménye, érdemelt rossz hírnevét. Ez nem az ő hibája, hogy a vezetők általában nem hagyja abba, így ő számukra üldöz, vagy amely átkerül a rendőrség, hogy a tűzoltók, és egy hét múlva égett tűz raktárban.

Miért álmatlanságban szenved?

Bak már szundikált a menetrend egy pár órát annak érdekében, hogy az energia az éjszakai üzemmód.

Hogyan Tropic kell változtatni az izzó?

Nulla. Kecske nem változik izzók, kivéve, hogy látják a lehetőséget, jó eredmény.

VÍZÖNTŐ
Mit egységes?

Bőrükön érezték, hogy egyenletes nem ad a legkisebb extravagáns. Bármennyire is általában jól működött, a kiváló nem úgy tűnik, hogy bocsásson meg neki, hogy észre az utolsó adta a sapkáját a gyerekek játszanak vele, de végül valahogy rejtélyes módon eltűnt.

Miért álmatlanságban szenved?

Aquarius nem alszik, mert az állandó az interneten.

Hogyan Aquarius változtatni kell az izzó?

Lesz több száz Vízöntő és minden fog versenyezni, hogy ki is ki ez a világ, amely megadja a fényerőt.

HAL

Mit egységes?

Humanizmus A halak általában nem egyeztethető össze a munka egységes. Ha még mindig több mint, gyakran az irigység társaik, mert a siker felfedezni a bűnösöket elve szerint: „Van egy piros orr, biztosan könnyebb, de ha hazudik és lop, hogy”. És mi a legrosszabb az egészben, hogy általában jobb.

Miért álmatlanságban szenved?

Fish álom a nap folyamán.

Hány halat kell változtatni az izzó?

“Egy Mi? … az erő kiment? Ez egy drag! “

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét