Őket lehetetlen ellenállni: A szépség és a végtelen vonzerejét velejárója ennek az állatöv jel!

Születtek, hogy élvezze, remekül megy, és igazi öröm megfigyelni az embereket, akik született a Bika jegyében.

Nők a Bika jegyében született hedonista, kóstolók, érzékeny minden édes ízeket az élet. Az egyik Taurus legjobb megtanulják, hogyan kell pihenni, és hogy minden testrész ragadtatva a kényelmet az országban. Mivel ezek a tulajdonságok Taurus a legjobb gazdasejt az összes állatövi, mert ha lesz egy jobb gazda, mint amikor te és én élvezem ezt. Taurus várja Önt tárt karokkal, etetni, itatni, és boldog lesz, hogy elkíséri Önt. Vele a házban mindig van egy tortát, a bor és a különböző finomságokat.

A férfi alatt született ez a jel egy igazi kedves srác, általában békés természetű. Nagyon szereti a légkör otthon, és élvezze azt. Azt mondja, a családi típusú. Ő lehet makacs és gyakran lusta, de mindig biztosítja a család anyagilag. Amikor beleszeret, feltárja a széles mosoly, ami nem jön le az arcát a nap. Az állam már régóta udvarolt, hogy noha nem nyeri meg a nőt, akit szeretett, és amikor ő nyer, még boldogabb, mert él a szeretet. Pontosan tudja, mit akar, és mi teszi őt boldoggá. Beleszeret, és a gyomor, mert ez a legnagyobb élelmiszer szeretet.

Lojális, elkötelezett, becsületes és nagyon féltékeny. Taurus lehet egy nagyon toleráns és lassú, de ha megharagszik … emlékeznek arra, hogy vulkán! Általában fekete haj, a szem és arcszín, mindig szép nagyobb fogak és széles mosollyal. Gyakran van egy probléma a súly, ami nem meglepő egy ilyen ínyenc. A nő ez a jel mindig nőies, valahogy mindig varázslatos görbék. Még ha ez a vékony, van egy test, mint egy homokóra. A legszebb nő a világon született jellel, mert az energia Taurus a női forma egy igazi nő erejét. Ez nem egy kacér, ő csábító. Nincs ember a földön, aki képes ellenállni a varázsa.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét