Őket, hogy soha nem felejti el: Miután beleszeret ez a karakter, akkor nem fog neki ki a fejemből

Akár férfi vagy nő, ez a jel van minden függő.

Ha kipróbálod ezt a jel, akkor tudnia kell, hogy nincs visszatérés. Annak ellenére, hogy az útjaink külön, akkor mindig ott van, jelen van a fej hátsó részét.

Ez a hal és hogy azok férfiak vagy nők, tudod – ők halálos.

Halak az egyik legtitokzatosabb és romantikus jellegű. Azt is, hogy zavaró, de ugyanakkor félek a szerelmesek. Ez keserű – édes, mert bár ő szeretete ópium, ugyanaz lehet túl intenzív. Azonban nem számít, milyen nehéz a szerelem hal, hogy szinte lehetetlen nem szeretni őket.

Az érzelmek halak jól látható a szemében. Ez sem villog a partner összes szeretetüket, és ő el fogja veszíteni ebben a tekintetben, amelyben ő látja őt kifürkészhetetlen lelkét. Fish öreg lelkek Csillagjegy – ők már járt ezen a földön.

Hal a szíve a tudás egy ezer csillag, valamint megvalósítsák szerelmeseinek egy teljesen más szinten, mint valaha azelőtt nem tapasztalt. Azt a képességet, hogy megértsék magyarázat nélkül, ő elfogadja feltétel nélkül és minden más fajta szeretet, szemben vele jelentéktelennek tűnik.

Ha Kos szereti, hogy nem lehet a fele. Ez teljesen kinyitja a szívét. Fish kedvese mint mindig kívánatos a nyugodt alvást, úgy gondolta, hogy soha nem lesz. Fish egy félénk mosoly és ad csábító csókokkal. Halak romantikus és álmodozó természet Ez nem nehéz lépést a világ a fantázia, ami nem csak teremt, de él ez a legtöbb időt.

És miután időt tölteni a hal a világon az álmok, akkor soha nem lesz képes kielégíteni a földi lét, amelyben a legtöbb élvez.

Nem számít, milyen halat, mintha csak úgy néz ki varázslatos.

Az egyik legfontosabb része a narkotikus az út, hogy szereti a lélek szeretteiknek. Kos szereti, hogy legyen szíves, és nagy öröm, ő ad, ha tetszik a partnere.

A halak mindig meglepő a partnere. Minden nap vele egy új kaland, mert minden nap más lesz, mint az előző nap.

Fish nem lakik csak a történetet, amikor arról beszél, hogy az álmait, és mit akar elérni – ez valóban így van.

Egyértelmű, hogy minden megéri megéri a várakozást. A hal a legtöbb beteg, és a legtöbb megértést az összes karakter, de a vigasz, hogy ami neki kedvese mindig jön vissza.

Nem számít, mennyire őrült álmait időről időre, utána partner látja a szikra a szemében – megkapja a bőr alá – és ő lesz örökre függő. Ez egy függőség, amely alapján a lélek, és az élő a szíve. Ez az, ami ad egy kis mosolyt, hogy élettársa -, mert tudja, hogy ő milyen sokan mások érdemes.

Ez az az érzés, süllyed a legmélyebb, bluest óceán, csak élvezi a hullámokat, és megtanulják, hogy az egyetlen módja annak, hogy élni szerelmes hal – venni az egészet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét