Ők csak EGYSZER: Három csillag jelek, amelyek NEM a házasság

Vegyük is, ha néhány közülük tervez jövő …

Rák
Bár kedves és érzékeny, mint egy ember, házas élet vele nem könnyű. Számukra két véglet. Az egyik oldalon azok, akik nagyon család emberek, hagyományőrzők, akik töltenek sok időt az otthonában. Mindez jó lenne, ha nem túl fontoskodó. Ők mindig talál hibát, és mindent, hogy képes legyen folyamatosan panaszkodnak. Gyakran valami nem tetszik, de akkor morog, és hogy senki nem jönne. A másik véglet fognak azok, akik teljesen közömbösek és lusta, aki majd feleségül egy magasabb érdek, az anyag elsősorban. Közülük nem is kell magyarázni tovább, mert a család a valódi értelemben vett, és nem érdekli. Ezek általában hűséges a feleségéhez, és a jó neki, de szükséges, hogy a kívánsága teljesül.

Skorpió
Egy férfi Skorpió családi harmónia csak akkor valósítható meg, ha él az árnyékát. Szereti a domináns, és hogy a nő, hogy a következő, mert nem bírja érzem, a nő feje fölött. Az is nagyon birtokos és féltékeny ez nem kis probléma, mert ha úgy gondolja, hogy élsz vele, készen áll rá.

A jó oldala az, hogy nem, mert a vágy, hogy nyomot általában sikeres az üzleti és teszi a jó pénzt, és jó lenne támogatja a családját. Továbbá, a felesége és a gyerekek biztosítja a megfelelő védelmet, mert akkor féltékenyen őrzik a legközelebbi.

Nyilas
Ő annyira a társadalmi és annyira utaznak, ne tartsa helyezzük, és ezért ő nem az a típus, aki a családi élet és a jó érzés volt, amellyel megbirkózni. Ezek szórakoztató és érdekes emberek, de a legtöbb a dolgok annyira kalandos és szerelmes. Velük nem nehéz élni, de meg kell szabni azokat.

Féltékenység közülük nem egy lehetőség, hogy szeretné, hogy saját helyet, időt a társasági életre, hogy ők nagyon fontos, és egy nő, aki elfogadja azt kérdés nélkül. Emellett gyakran nincs érzés mások számára dolgok most, miközben érdekes volt, hogy a felesége legyen egy teljes megértéséhez a turbulens jellegét.

Azonban…

Horoszkóp nem egy egzakt tudomány empirikus tények – így ha a partner nem az egyik a három karaktert, de nagyszerű, nem kell sok, hogy aggódik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét