Odgovarajuća profesija?! Preporuka astrologije!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Strijelac je rođen za sport ili rad sa životinjama, dok su Ribe predodređene za zanimanja koja imaju veze s umjetnošću. Vaši poslovni koraci možda će ići u onom pravcu, koji vam odredi horoskopski znak. Sukladno za vašim osobinama zvijezde određuju koje zanimanje bi vam najviše leglo.

Ovan

Najbolji posao za Ovna je policajac ili vatrogasac. Mogu se pronaći iu poslovima kao što je promocija proizvoda, reklamiranje ili odnosi s javnošću. Osobe rođene u znaku Ovna su otvorene, pa su ove vrste poslova idealne za njih.

Bik

Pripadnici ovog znaka naporno rade, ako znaju da ih na kraju čeka neka nagrada. Oni su poznati po uživanju u lijepim stvarima, pa su idealni poslovi za njih oni koji imaju veze s cvijećem ili nakitom. Prema tome Bikovima odgovaraju poslovi odvjetnika, dizajnera, šefa kuhinje ili recepcionara.

Blizanci

Ovo su osobe koje vole puno raditi, ali nisu ljubitelji ponavljanja istog posla. Prema tome za njih su idealna zanimanja ona koje mogu raditi na svoj način, a to su učitelj, arhitekt ili policajac.

rak

Rakovi vole da brinu o drugim ljudima, pa su dobri u poslovima poput socijalnog radnika, odvjetnika, učitelja i vojnika.

Lav

Lavovi se hrane činjenicom da su u centru pažnje. Ukoliko netko želi da mu firma stalno napreduje najbolje je da odabere Lava za vođu. Za Lavove su idealni i poslovi agenta za nekretnine, dizajnera interijera, prodavača i dizajnera obuće.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, pa su za njih idealni oni poslovi koji zahtijevaju puno detalja. Najbolja zanimanja za ovaj znak su pisac, učitelj, kritičar, prevoditelj i detektiv.

Vaga

Vage su društvene i pune života, pa bi njihovi poslovi trebali biti usmjereni na umjetnost, ples i pjevanje. Prema tome idealan posao za Vage je diplomat, plesač ili pregovarač.

Škorpion

Škorpioni su osobe koje se fokusiraju na posao više od drugih horoskopskih znakova. Oni su stvoreni zadetektive, kirurge ili psihijatre.

strijelac

Strijelci ne vole rutinu i nastoje je izbjegnu u svakom trenutku. Za njih su poslovi iz snova oni koji su vezani zaživotinje, sport, diplomaciju i odnose s javnošću.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i potrebni su im izazovi da bi bili sretni. Prema tome idealni poslovi za njih su menadžer, bankar, administrator.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su humani, znatiželjni i skloni avanturama. Za njih su idealni poslovi znanstvenika, dizajnera, plesača ili glazbenika.

ribe

Ribe su kreativne i strastvene. Zanimanja koja bi im najviše prijala su umjetnik, medicinska sestra, veterinar ili psiholog.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.