Astro INDEX

OBRAČUN PORED RIJEKE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Odmah zatim, sva iscrpljena je pala na pod, pa su je gotovo onesvešćenu prenijeli na postelju, gdje je ubrzo zaspala. Kada se nakon nekoliko sati probudila, dr Skambi joj je rekao što je govorila i da je spominjala Abela i Totoa. Zamolio je da mu sve iskreno ispriča, u najvećem povjerenju kao liječniku, ukoliko zaista želi da joj pomogne. Marija je bez oklijevanja počela pričati:
– Bili smo u krčmi. Toto, Damijano, Abel, Rosario i ja. Kartali smo i pili vino. Kada je gazda kazao da zatvara krčmu, ustali smo i krenuli kućama. Bio sam pijan i iznemogao, jer su mi stavili u vino šećer, sol i mak. Govorili su o nekoj djevojci s kojom je trebalo da se nađemo. Bili su ljubomorni na mene, jer sam imao uspjeha kod žena. Poveli su me prema mostu, a kada smo tamo stigli, gurnuli su me niz nasip. Rosario me udario kamenom u glavu, a Toto, kada mi je prišao, šakom u oko. Abel je uzeo veći kamen i također udarao. Izgubio sam svijest. Toto je tada počeo me svlači, namjeravao me odvući u rijeku, da ispadne kao da sam se utopio. Ostali su se razbježali kada su shvatili da su me ubili. Toto je tada ugledao u blizini željeznu polugu, uzeo je, pa me udario nekoliko puta po tijelu i glavi kako bi bio siguran da sam zaista mrtav.
– A što je bilo s njima? – upitao je dr Skambi.
– Neke je već stigla kazna. Abel je prošle godine, u rujnu, umro u bolnici od srčanog udara. Toto se javio u vojsku kao dobrovoljac i ranjen je u lice, koje mu je unakaženo, a Rosario upravo ide ovamo. Saznao je da sam živ i sada želi da se u to uvjeri.
Nekoliko minuta kasnije, na vrata doktorova stana je pozvonio plupijani Rosario. Vrijeđao je i prijetio liječniku što vjeruje umobolnoj djevojci. Međutim, kada ga je dr Skambi uveo u sobu, u glasu djevojke prepoznao je Đuzepeov glas. Ona je pred njim ispričala sve o ubojstvu. Rosario je momentalno prebledio, uz vrisak istrčao na ulicu i istoga dana nestao iz grada.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.