Ő az istennő: Ez a legtöbb halálos jegyben

Ellenállhatatlan mosollyal.

MÉRLEG

Vénusz, a szerelem istennője, feltárja a leginkább, ahogy közeledünk a kapcsolatok, romantikus pillanatokat és a szeretet. Helyzete a jele, az otthonokban és a spektrumok tehát azt mutatják, hogy hogyan és milyen módon szeretetet mutatunk. Mérleg jele a Vénusz uralja, így a nő súlya állandó keresése harmonikus kapcsolatokat. A szerelemben, Mérleg igyekszik egyensúlyi tökéletes egyensúlyt a test és a lélek, egy partner, aki elborít a papír szívet és friss virágok.

Élvez, amikor szeretett, és teljes mértékben elkötelezett a választott. Bár mérlegek act hűvös és higgadt, akkor nagyon elfoglalt, és romantikus, ha nyugodt. Nő mérleg nem a játék, akit szeret. Ezek nagyon óvatos, és néha fájdalmasan őszinte. Tehát nincsenek játékokat, mert nem lenne fair!

Ez király Solomom volt királyné, minden bizonnyal lenne az egyensúlyt. Nő mérlegek megtestesíti a méltányosság, az igazságosság és az egyensúly. Ezek nagyon szociális és tehetsége a kommunikáció. Karizmatikus eksztatikus és nagyon könnyű nyerni az emberek körülötte. A nő testesíti meg a skála egy fantasztikus keveréke a racionális logika és mulandó érzelmek. Ez mindig nyitva áll a józan ész, a logika és a jó szándékú tanácsokat a hibáit, de csak akkor, ha tudja, hogyan logikus, hogy ő oktassa őket.

Nő mérlegek a mindent látó és átfogó pillantást a világ körülötte, rájött egy erős kapcsolatot a partner, mert az érvek mindig lehet látni a másik oldalon. A racionalitás és a hideg logika tökéletesen hajlandó nézni a probléma minden szögből, és hogy mindig abban a helyzetben mások. Ezért mások is működni, hogy nem szívesen, de csak érzékelik minden szögből, és lehet helyezni mindenki helyzetét. Egy kis darab másik állatövi jel, ez a nagy jellemzője lehet tulajdonítani. Szükségük van egy partner, aki ad nekik tanácsot és támogatást, és így keresik a harmonikus és erős kapcsolat. A legtöbb egyetértenek ikrek és Gemini.

MAN skála LOVE

Mérleg férfi, aki megtalálta a titkos tökéletes összhang. Nagyon könnyű beleszeretni. Továbbá, nem szereti a játékokat, és ha azt mondják, hogy akkor hívja, akkor biztos lehet benne, hogy a telefon cseng.

Egy tipikus férfi súlyú találkozni akar, és megfelelnek neki. Sex megfelel egy dupla élvezet – és adni és kapni. Buzgó van csábítás, előjáték, és akkor hallani tőle, és néha piszkos beszélni. Bájos a hálószobában, valamint azon kívül. Szabadulj meg neki, hogy nem tud ellenállni. Érzéki és szentimentális szerelmes. Remélik, hogy talál magának egy ágyat tele szirmok vörös rózsa, egy üveg a legfinomabb pezsgő, két tökéletes csésze az ágy mellé, és rágyújtott illatos gyertyák körül a szobában.

Man mérlegek érzi, mint egy teljes személyiség csak akkor, ha egy kapcsolatban, és megadja a legjobb, hogy az utolsó. Ő értékeli és ápolja stabilitás és az egyensúly a partnere. Pártatlan és becsületes ember skálák mindig megpróbál szót nem sérti a személy mellett, akkor. Minden lehetséges módon elkerülhető konfliktusok és érvényesítése nyugodt az életedben.

Objektív, korrekt és mindig látni mindkét oldalán az érvelés, mint a nő mérleg. Néha küzd határozatlanság és a félelem, hogy nem teszi a rossz döntés is azt elfogadását megakadályozza ugyanaz. Szép és hangulatos, Pobrać sok sóhajt és pillantásokat, bárhol találják magukat.

A cél egy romantikus ember mérlegek kielégíteni a partner minden tekintetben. Ő fogja állítani a partner elégedettsége előtte, így ideális szerető. Aki felismeri, hogy ő az erény, akkor biztosan kell jutalmazni, és minél többször.

A legtöbb egyetértenek ikrek, vízöntő, lövészek és az oroszlán.

TANÁCS

Mérlegek nagyon romantikus, és élvezze az intim pillanatokat. Aki beleszeret a mérleg, mindenképpen keresse az ideális partner. Azt álmodom, hogy egy erős, ambiciózus, különleges és sikeres partnerek. Még egy tipp: egyenlege nem tűri az agresszió és a feszültség. Mielőtt ülni, és csendesebb, mint vitatkozni. Ne húzza semmilyen vita során az első találkozó.

Hogyan lehet elcsábítani férfi VAGU

Ha azt szeretnénk, hogy elcsábítani egy férfit skála, van, hogy hajlandó rendezni az ő romantikus étvágyát, legyen szó akár a vacsora, vagy esemény. Ha a pálya szélén, nem is próbálkoznak. Az igazság: a ártáblázatról minden szép. Kevés férfi mérleg együtt lenni valakivel, aki nem fizikailag vonzódik.

Még egy tipp: ha meg akarja elcsábítani egy férfit a mérleg kell mutatják szeretet és tisztelet az emberek, akik ott kicsit. Az esélye sokkal jobb, ha a barátok és a család az Ön oldalán.

Hagyja, hogy a beszélgetés folyik finoman, óvatosan, a bókokat. Órákon át beszélgetni vele, mert azt akarja, hogy veled beszélni mindent. Továbbá, elismerem, ha baj van, hogy ő sem tudja biztosan, hogy a tisztességes, és nem játszhat. Várják a kapcsolatot, nem csak a szex. Man mérlegek akar szerelem és a házasság, így ha azt mondja neki, hogy szeretné, hogy ugyanaz, nagyon hamar lesz a kezét a dereka köré, és akkor nem fog elengedni! Ez tényleg romantikus!

Hogyan lehet elcsábítani WOMAN VAGU

Nő skálák élvezi, hogy a reflektorfénybe, és várható, hogy kell kezelni, mint a legfontosabb ember a világon. Ha azt szeretnénk, hogy elcsábítani egy nőt, mint ez, akkor először meg kell egy jó hallgató, majd egy nagy beszélgetés. Nő mérlegek szeret beszélni az új fejlesztések, de a legtöbb saját maguk és érdekeit. Ha figyelmét ebben a tekintetben, akkor ellenállhatatlan neki.

Sex nekik általában máshol is, de ez nem jelenti azt, hogy nem szenvedélyes. Fiatal korában, egy elég vad és megy az egyik botrány a másikra, de amint azok az idősebb annál akarnak rendezni. Nő mérlegek egy kicsit lusta, amikor a szeretet, így van, hogy ösztönözze és törekednek arra, hogy a figyelmüket. Ha ez fennáll, emel piedesztálra, és imádják. Lesz ő drága, majdnem annyira, mint ő, önmagában is értékes!

Ha azt szeretnénk, hogy a szex vele, meg kell próbálni, hogy töltse legmélyebb vágyait.

Kapcsolatok tekintetében a testét, és ő soha nem fog unatkozni hallgatni, milyen csodálatos! Mivel a skála hajlamos hangulatingadozások, így nem várható, hogy mindig az azonos nemű. Éppen ellenkezőleg, lehet, hogy érdekli minden egyes nap, nap nap után …. majd elveszíti érdeklődését egy hónapban! Ne vedd személyesen. Ez egyszerűen egy jellemző női mérleg. Ha van türelme, és azt szeretnék, hogy „vissza” ettől a megtévesztő hangulat, ügyelve arra, hogy a dallam a legnagyobb! Csodálkoznék, ha valaha is kell megállítani őt beállítani! Sosem! Ő a királynő, és ne tudja elfelejteni!

Továbbá ne felejtsük el, hogy akkor gazdagon jutalmazzák az ilyen kezelés sokkal több, mint a többi karakter hajlandóak megtenni! Az unalom az egyik módja, hogy elveszíti.

Hogyan kell szavazni VAGU

Légy tisztességes és nyitott. Mérlegek rendkívül áregyensúlyt, az igazságosság és az egyenlőség. Nem véletlen, hogy az állatövi jel jobb egyensúlyt aka acélos.

Soha elkülöníteni az egyensúlyt a társadalom. Ez az egyik najdruštvenijih állatöv jelei, bár inkább a kisebb, intimebb csoportok. Az emberek ennek a jele nagyon büszkék a sima és a jó modor, és élvezze a kis- és válasszuk baráti.

Mérlegek nem adja meg a szíve, így könnyen, de ha adsz majd, hogy életét. Ha tetszik a mérlegre és visszatér szereted, akkor egy nagyon szerencsés ember. Nagyon érzékeny, és óvatos, hogy ne sértse azokat.

Ha ez az egyensúly minden varázsát. Úgy, hogy minden erőfeszítést, hogy örömet és berendezések romantikus hangulatot, és meg kell értékelni.

Általában a hüvely első szerelem a középiskolát, az igazi szerelem. Azonban előfordul, hogy ez nem lehet tisztában a különálló, később senkinek nem ad második esélyt. A mérleg soha nem tért vissza a múltban, és nincs második esély! Ha csinál egy, és nem várja a második! Csak egy esélyt!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét