Ő ad, ha sok, de viszont megnézni az összes: csak az egyik jele a Zodiac, ami a legnehezebb LOVE!

Arról van szó, a Virgin!

Először Virgo, érzékeny, ezért legyünk óvatosak vele érzéseit

Virgin fogja az érzéseiket ellenőrzés alatt, mert tudják, hogy túlságosan érzékeny, és nem akarja, hogy túlzott reagálásra. Mikor jön a hogy azt mondja, hogy mi van a fejedben, hogy lehet kijutni a robbanásszerű módon, mert ez egy régóta benne.

Adj neki egy biztonságos helyen, hogy kifejezzék ezeket az érzéseket, ahelyett, hogy „rázza le” rajta, ha felrobban.

Ez csak akkor szükséges, az érzés, hogy amit hallott, és megértette, és amikor minden ki, elhagyható. Készüljön fel a következő robbanás, mert sajnos, ez pedig nagyon gyorsan. A felhalmozódás érzelem hogy mi ez működik a legjobban.

2. Mondja, mit jelent, és azt jelenti, amit mond

Virgo utálja szellemi játék, és nem szereti a feltételezés, hogy hogyan érzi magát, vagy, hogy a feltételezések. Ez őrület! Úgy véli, a szellemi játékok és megtagadása érzelem éretlen és teljes elvesztése energia.

Ő a legfontosabb nyílt kommunikáció, de nem ez a tapintat, kérem. Őszintének lenni egy dolog, de valami más is, ha durva és tapintatlan. Ne feledje, hogy a Virgin érzékeny lények, és kezeli őket szeretettel és gyengéd.

3. Ha velük, a rend és a tisztaság a legfontosabb

Eszköz, mint a tökéletes rend és tisztaság aprólékos. Ha megy együtt élni a Virgin, ne dobja el a ruhát a földre, ne hagyja az edényeket a mosogató és a szabadság újságok szétszórva a konyhában. Szűz annyira megszállottan ügyes, hogy a szó szoros értelmében nem tudna működni bármilyen káosz.

Nem várjuk el, hogy kövesse a legviccesebb szervezeti előírások, de csak próbálja meg, hogy az együttérzés az a tény, hogy a Szűz egy kicsit rögeszmés-kényszeres betegség, és ez sajnos hatással van.

4. Kényeztesse neki, mert szűz nem fog magának

Eszköz sokat törődik másokkal, és hasonlók, hogy úgy érzik, hogy szükség van, de sokszor ő és mások szükségletei fontosabbak, mint neki. Segíts neki azzal.

Ez ritkán fordul elő, hogy a maga számára, ezért volt szüksége, hogy valaki mást kell csinálni neki.

5. Virgin vannak éleslátó és intuitív, így mindig az igazat, és hogy őszinte legyek

Virgo lehet észrevenni egy hazug egy kilométernél, így nem lehet tisztességtelen vagy tisztességtelen. Ő értékeli a bizalom és az őszinteség mindenek felett, még akkor is, ha az őszinteség fájdalmat.

Nem tud elrejteni semmit, akkor is, ha megpróbálja megvédeni.

6. Ne Device hogy a barátja vagy partnere magától értetődőnek

Virgin nagyon hűséges és így 100 százalékos szeretteiknek, de nem engedték meg, hogy magától értetődőnek. Miután Szűz rájön, hogy nem kap vissza, amit adsz, azonnal drámaian az ajtót mutatom meg.

Ha kétség merül fel, hogy az egyoldalú tekintetében, vagy a barátság, akkor kap egy egyirányú jegyet ki életét. Ez egyszerűen nem hisz a beruházó, aki nem veszi fel azt.

7. keményen dolgozik, szokni

Egyik jellemzője, amelyen a Virgin legbüszkébb az ő munkaerkölcs. Ő keményen dolgozik, és igyekszik minden, beleértve a karrierje, a kapcsolatok, a szülői és hobbi.

Ez nagyon kis toleranciát az emberek, akik nem adnak 100 százalékos, így ha egy kapcsolatot Virgin meg kell adni neki 100 százalékot, és megérteni, hogy a munka általában jön a meccs előtt.

8. szereti a helyet, úgyhogy hadd

Virgin szuper szociális és szeretet, hogy az emberek, de ők is vadul független és szeretnék csinálni a dolgokat a maguk módján. Ezeket meg kell egyeznie a mérleg fordított időt és az időt velük.

Amikor Szűz kezdi úgy érezni, hogy a szivató, akkor biztosan húzni. Tehát, hogy a szabadságot és ő fogja értékelni az égen.

9. Nagyon önkritikus, éljen a

Nincs jele, amely kritikus a saját és mások a Szűz. A szabványok nevetségesen magas.

Úgy kell az embereket, akik szeretik, hogy emlékeztesse őket, hogy senki sem tökéletes, és arra kell összpontosítania, annak minőségét. Ez lehet unalmas, de valakinek meg kell csinálni.

10. Készülék szenvedélyesen

Ne hagyja, hogy a jel megtévessze. Virgin a leginkább szenvedélyes emberek, amit valaha is találkozik.

Bár első tűnhet fenntartva, ami után biztonságban érzik magukat, a felfedezés zabolátlan szenvedély. Ne vedd biztosra. Ne feledje, hogy azok 100 százalék, hogy az alternáló várjuk!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét