Nyilas-havi horoszkóp október 2020.

JOB: Mint mindig, alaposan gondolja át, mielőtt bekapcsolja néhány új projektek. Ebben a hónapban erős, mert a karrier területén ösztönözni kell a bolygók a Mars és a Vénusz, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolja be a partnerség, az együttműködés a nagy cégek, vagy ha dolgozik boltok, van egy bolt, galéria, sportbolt, akkor számíthat több munkát és pénzt. Az uralkodó Jupiter belép a Skorpió jegyében a tizedik október, és ez a tizenkettedik területen. Természetes pajzs jön létre körül aura, és követnie kell a saját szívét.

LOVE: Érzelmileg csatlakozik valaki, aki dolgozik, az adott környezetben. Ez a szeretet erősebb lesz, ha nem keveredtek üzlet. Ez az a hónap, amikor találkozik egy híres személy, amely segít stabilizálni a házasság vagy élettársi kapcsolat. Ha házas, akkor az Ön számára fontos a gondolkodás szabadsága, a közös utazást, alkalmi beszélgetéseket. Jó időszak a szerelem és a szenvedély október 20. minden vadász.

EGÉSZSÉG: Ez középpontjában az alsó része a test, hogy te már egy valós probléma. Csípő, térd, a vérkeringés gyenge. Be kell, hogy az ő terápia, és beépítik a vitaminok, mint a gyógyszerek és az alternatív étrend javítja a vérképet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét