Nyilas-havi horoszkóp február 2021.

Szeretet

Mars a doboz titok „munka” teljes gőzzel és ebben a hónapban. Azoknak, akik lövők lenne egy kicsit „játszani” alkalmi kapcsolatok és a titkos történet, ezúttal a lélek adta aktiválást. Ne csak határokon – tűnő kalandjával biztosan elmélyítésére ebben az időszakban, és néhány tagja ennek a jele marad meglepte a hatalom a szenvedély, hogy ez a személy aktív. Ha vannak elfoglalva, legyen óvatos – lehetséges, hogy nincs több concrete’m egy dopisivnja vagy enyhe flörtölés, vagy érzelmi partner lesz ez nagyon illata. Hagyja az üzenetet, hogy a partner nem látni lehet olvasni, egy telefonhívás lehet aktiválni egy szeretett minden riasztást. Ha nem azt akarom mondani, a kész mandzsetta, megállás miközben még mindig képes megtenni. Általában – az elsődleges kapcsolatok és házasságok van egy olyan tendencia, hogy a helyzet javul. Ez azonban még mindig áll, hogy nincs elég ideje a szeretett, és te is nagyon sokat lehet küldeni. Ha nem akar felébredni a negatív érzések egy szeretett – meg kell adni neki több közös pillanatokat. Ha szabad, de egy ideig azt észleli, hogy nem vonzódnak roaming egyik emberről a másikra. Szeretnéd, hogy legyen valaki, akit akkor számíthat és támaszkodhat, valaki, akivel megoszthatja a legbelsőbb vágyak és titkok. Egy ponton a második része ebben a hónapban, akkor úgy gondolja, hogy megtalálta csak ez az egy. Hagyjuk ezt a történetet lassan kibontakozik, hogy időt egy esélyt annak meghatározására, hogy ez az.

Munka

Bármikor maximálisan elkötelezett a munka, mert nagyon jól tudják, mit akar. Ez különösen jelen a lövők, akik tervezik, hogy független és elkezd saját vállalkozás. Lehetőségek Ezzel megnyílik a második része februárban, és a jövőben még súlyosabb leadott tervek és meghatározzák, hogy mi kell menni. Field munkát és pénzt, valamint a mozgásművészet, utazás, kommunikáció, hogy a legfrissebb és a legkifejezettebb. Mindez erőfeszítés hónapokra érdemes befektetni most lesz képes tölteni extra, de kihasználják a lehetőséget, hogy nyit egy új üzleti „fronton”. Azok, oldalán figyelte szóhoz annyi türelem és kitartás megközelítés minden problémát, és szenteld neki, és van egy feladat és kötelezettségvállalások a fej felett. Esetenként a kemény munka az ő legközelebbi munkatársai, mert nem értenek egyet módot, és nézi a problémákat, hogy meg kell oldani. Két vagy három feszült pillanatot a hónap során még valami, amit tud kezelni. Elvégre Szaturnusz a jele, és tisztában vannak a szimbolizmus -strpljen – mentett. Megértjük, hogy várja a pillanatot.

Egészség

Az idősebb tagjai a jel biztosan van egy probléma a vérkeringést. Fiatalabb tényleges gerinc, a csontok, a fogak. Fájdalom a vállak, vagy a hát alsó meghosszabbítható és hasonlók egy helytelen vagy kényelmetlen helyzetben. Lehetőségek átmeneti légzési problémák a február második felében.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét