Nyilas-havi horoszkóp december 2020.

JOB: Bár a legtöbb retro Mercury a hónap során egy jó hónap a pénzt, és lehet indítani egy vállalkozást. Együttműködés Bak, Kos és a Vízöntő hozhat megnövelt költségvetést, különösen akkor, ha már aktiválta a kommunikáció terén. A második vasárnapján a hónap, akkor számíthat javulást a pénzügyek területén. Akik részt vesznek a turizmus lehet figyelni, hogy a papírok a harmadik héten a hónapban. Menedzserek e jele lehet, és hogyan, hogy egy jó munkát, és nagy pénzt keresni. Lövészek munka, vagy tervezi, hogy külföldre menjen, hogy jobb állni legalább 25 havonta, akkor számíthat jobb szempontjait az utazás.

LOVE: Vénusz a jel, azonban azt mondja, a szerelem a levegőben. Jelenleg legalább annyi, így védett, akkor számíthat egy gyönyörű időszak, különösen, ha szabad és keres ideális szerelem magad. Feje fölött a cég az emberek, akik utazó, kalandor vagy felfedezők, akkor találkoznak, aki illik hozzád. Ha házas, akkor befolyásolja Retro Mercury figyelmeztetni, ha valaki mindent, ami a múltban történt, és a feladatokat, amelyek nem megoldott a házassághoz. Most van itt az ideje, hogy stabilizálódik. Az év végén egy jó ideje, közös tervek az új évben.

EGÉSZSÉG: Meg kell javítani a vérkeringést. Lapozzunk bár a hideg, esős vagy havas, meg kell, hogy növeljék az immunrendszert. Spa központok ideálisak ezt a karaktert.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét