Numerološki profil za broj Jedan (1) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko je vaš broj jedan Vaš život karakterizira potreba za osobnom ispunjenošću, neovisnost i individualnost. Ključne riječi za pripadnike ovog broja su stjecanje, inicijativa, neovisnost, vodstvo i individualnost.

Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je stjecanje istinske neovisnosti. Vrlo je važno da naučite se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gdje je potrebno iritantnih drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tijekom života postići idealno životno okruženje.

Vi nikada nećete biti nečiji pratitelj, barem ne zadovoljan. Cijeli život ćete težiti neovisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe bićete zadovoljniji. Jednom kada postignete neovisnost sljedeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vodstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rodjeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vodstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vjera u sebe i svoje sposobnosti omogućit Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vodstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promoviranje svojih ideja.

Uz ovaj broj se vezuje i nevjerojatna snaga i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućuje preuzimanje odgovornost i riješite najizazovnije situacije. Dobre su sanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rođene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu. Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmjerenost na sebe, sebičnost i osjećaj više vrijednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali spustite loptu i dopustite i drugima da sudjeluju. Najveći izazov za rođene u ovom znaku jeste ovisnost o druge. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju se izbore za svoju neovisnosti.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.