Astro INDEX

Numerološki profil za broj dvadesetdva (22) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Numerološki broj dvadeset i dva je najuzvišeniji i najmoćniji među brojevima. Ovaj broj je izuzetno rijedak i životni cilj ovog broja ponekad je teško ispuniti.

Dvadesetdvojka je obdarena mnogo ovlasti i može doseći neslućene visine. Ljude rođene pod ovim brojem uglavnom smatraju “velikim graditeljima” pošto od njihovih rezultata mnogi imaju koristi. Rođeni u ovom broju su pokretači u društvu. Oni su lideri i uzori u našem društvu.

Obrazovanje je skoro uvijek osnovno sredstvo za dvadesetdvojku da u potpunosti ostvari svoje potencijale. Naoružani ovim, nema ograničenje za njihovu kreativnost. Iako idealisti, ove ličnosti su utemeljene na praktičnosti. Ove osobe su u isto vrijeme i idealistične i prizemne i praktične. Ne samo što su umešne u razumijevanju stvari već imaju i dar primjene tih znanja. Ključne riječi za pripadnike ovog broja su postojanost, snažne sklonosti ka vodstvu i to što su “veliki graditelji”.

Svrha postojanja ovih osoba je stvaranje viših dobara kroz materijalna postignuća i praktična primjena znanja za svačije dobro. Izazovi se mogu javiti na dvije različite strane. Prvi je u prihvaćanju tog životnog puta, a drugi je u vježbanju kontrole emocija. Dvadesetdvojka je tu da bi doprinijela cijelom čovječanstvu. Skromnost i ravnoteža su ključne osobine koje doprinose ovom moćnom broja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.