NŐI DRAGON: Női ebben állatöv jel van a legnagyobb kihívás MEN

Impulzív, lázadó, szabad szellem, élénk, vidám és energikus, dacos

Fearless és nemzeti vezető, született vezető, amely az első jele az állatöv – Kos nő az energia, a karizma és a dinamizmus képes futtatni más 11 karakter!

Mindig várakozással új kihívásokra, a tipikus nő született a Kos jele korán kelő, akik nem tudnak várni, hogy indul egy új nap, és mi fog vele. Azonban, mivel a türelmetlenségüket mozognak az új kihívás előtt az előző végére befejeződött.

Örök és megingathatatlan optimista, és a mező annak érdekeit gyakran harcolni mások jogait és harcolni egy jobb jövőben. Ő is nagyon játékos és egy nagy kalandor, aki mindig előre tekint, és csak ritkán a múltban. Mint mindenki vannak hibái, de a leggyakrabban egoista én, a túlzott makacsság és a féltékenység.

A szeretet nagyon szenvedélyes. Szereti, hogy a kezdeményezést, és az egyetlen csábítják a másik oldalon, de szereti, ha az ő és veszekedés, csetepaté tapasztalható stimuláló.

A férfiak gyakran a mágnes, mert tapasztalható nagyon intenzív és izgalmas, és a honfoglalás Kos gyakran kihívást jelent. Amikor szerelmes érzi leginkább életben, és mindent az életében válik szélsőséges. Ebben az összefüggésben nem érezni alárendelt, de néha mutatja a féltékenység és birtoklási hízeleg neki, mert ovnica ez annak a jele, hogy a partner tudja, mennyire érdemes.

Romantikus neki nem szükséges, de a partner figyelmét, és ez hogyan. Azt akarja a dolgokat, hogy menjen lassabban, amikor a szerelem. A szeretet tükröződik a kalandvágy.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét