Astro INDEX

NOĆNI DRUG U IGRI

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Justin Anderson sjeća se čudnog doživljaja kada je imao pet godina. U to vrijeme, njegova obitelj živjela je u kamp-prikolici u New Richmondu, u Wisconsinu.
‘Otac je radio te noći i, u neko doba, probudio sam se bez nekog posebnog razloga’, kaže Justin. ‘Mogu još uvijek se sjetiti hladnoće u sobi, pošto grijanje nije bilo uključeno u noćnim satima, i hladnog zraka koji je probijao kroz tanke zidove. Na manje od pola metra udaljen od mog kreveta, stajao je dječak, koji je imao 10 ili 12 godina. Činilo se da njegovo tijelo nije bilo od krvi i mesa, već od skoro prozirnog, narančastog svjetla. Pojava je bila potpuno uočljiva, ali kao da je bila nacrtana narančastim linijama.
Pitao sam ga tko je, ali nije mi odgovorio. Samo je stajao i piljio u mene, sa zadirkujući osmijehom na licu. Nisam osjećao strah, samo radoznalost, i nastavio sam da ispitujem šta traži u mojoj sobi. Nakon kratkog vremena, odmakao se korak od mog kreveta i pozvao me rukom da ga slijedim.
Ne sjećam se što sam pomislio, da li me je to naljutilo ili privuklo kao neka nova igra, ali sam skočio iz kreveta i pošao za njim. Nakon toga, u mom sjećanju nastala je rupa, a sljedeće što znam je da sam dječaka jurio po sobi. Trčao je oko mene kružeći, sve vrijeme mi se rugao i zadirkivao me svojim smijehom. Iako je svjetlo bilo ugašeno, mogao sam sasvim jasno da ga vidim u mraku. Igra se završila u trenutku kad sam ga stigao i skoro uspio ga zgrabim za ramena, ali je svjetlo s trijema obasjalo sobu. Dječak se izmakao i moje ruke su zgrabile prazan prostor. Pao sam na pod i, u tom času, moj otac je ušao i upalio svjetlo. U tom trenutku, dječak je nestao! Pitao me što radim i s kim sam se igrao u to doba, jer je čuo moj smijeh kad se vraćao s posla. Bilo je oko dva ili tri sata poslije ponoći. Ispričao sam mu o dječaku i kako sam ga jurio. Ne znam je li mi povjerovao, ali tu se moje sjećanje završava.
Nakon desetak godina, kad smo se vozili kolima, ispričao sam tu priču svom polubratu i kad je dječak upitao mog oca da li je to istina, on je odgovorio: ‘Moguće, ali bilo je to prije mnogo vremena’ ‘.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.