Nézd meg, mi van a kelta horoszkóp, és megtudja, milyen a sors vár

Minden jel két altípusa van – New Moon, amely magában foglalja az emberek született az első két hétben a megjelölés és a teljes hónapban az elmúlt két hétben

A kelták voltak a horoszkópot, 13 karakter, amely minden egyes karakter tartozó megfelelő fa és tulajdonságai szerint a héten a születés határozza meg a altípus és jellegét.

Minden jel két altípusa van – New Moon, amely magában foglalja az emberek született az első két hétben a megjelölés és a teljes hónapban az elmúlt két hétben.

Nyír 24.12. – 20.1.
Celtic szimbólum: Fehér szarvas
Az uralkodó bolygó: a Nap
Fehér szín

Birch a kelta hagyomány társított ártatlanság és tisztaság, és képviseli újjászületés és megújulás, mert ez az első fát, hogy a listát a tél. Az emberek született az első része a megjelölés impulzív és nagyon érzelmes, hanem szubjektív. Pozitív tulajdonságaim meghatározása és a hit önmagukban és a tetteikért. Ezen kívül, a tagok ennek a jele díszített nagy ellenállás, de ritkán adja fel céljaikat. Hűséges és megbízható az élet minden területén, és az úgynevezett munkamániás. Erős szerelem és a házasság általában csak később fedezte fel az életben, mert nehéz találni valakit, aki megfelel a szigorú feltételeknek.

Született az első része a megjelölés nélkül rendkívül fegyelmezett, látszólag fenntartott és gyakorlati életben. Mana őket túlzott pesszimizmus és a válsághelyzetek megoldani azáltal magas célok és megtalálják a célra bármilyen változást. Később tagja Breze élményt kevésbé komolyan, és élvezze a álmodozásból. Bár lehet nézni törékeny és finom, a valóságban ezek fékezhetetlen. Könnyen szert a javára mások kedvelt a társadalomban, és a bennük rejlő üzleti terv jól kihasználni.

Rowan 21.1. – 17.2.
Celtic szimbólum: Zöld Sárkány
Az uralkodó bolygók: Uránusz
Piros szín

Szerint a kelta hit Rowan egy fa, suttogások, és gyümölcsöt védi a gonosz erőket. Az emberek született ovomznaku van látomásos fejében, és meghatározott humanitárius és karitatív attitűdök. Vérmérséklet gyorsan jön előtérbe, és néha azért, mert a makacssága lép felesleges viták. Ez a jel nagyon jól használja az intuíció, és megfelelően dönt vele. Jellegük nem romantikus, bár kedves és meleg, és a szeretet nehezen kötődnek, mert nagyon értékelik a szabadságot.

Született az első két hétben nagyon türelmetlen, ami gyakran eredményez frusztrációt. Shy vannak, és több időre van szükségük, hogy lazítson az új társadalomban. Vannak problémák a hallás hatóságnak. Hogyan van egy szokatlan humorérzék és vicc is súlyos helyzetek, sokan hívják cirkusz, de a humor szolgál a védelmi mechanizmus.

Született az elmúlt két hétben a szabály ezt a karaktert több beszédes és könnyen barátkozó. Hajlamosak ígéretek hegyek és völgyek, és gyakran nem gondolnak, hogyan lehet ezeket az ígéreteket. De ez nem csökkenti a népszerűsége a társadalomban, mert először is tudják, hogy nagyon jó védelem a fenyegetések ellen, és a válasz minden kérdésre. Szerint a kelta hit ez egy mágikus karakter, aki nagyon jól védte varázslatok és vissza.

Olive 02,18. – 17.3.
Celtic szimbólum: ló vagy nem
Az uralkodó bolygók: Neptune
Szín: zöld

Az emberek született alatt ez jel szeszélyesek természet és nehéz érzékelni a valódi természetét és indítékait. Ezek művészi karakter és a temperamentum, de valójában sebezhető és érzékeny. Jegyében született Olajfák bármikor tudják visszafordítani a természetük, hogy a velük soha nem lehet tudni, hogy hol van. Tagjai ennek a jele születik az első két hétben több impulzív, és gyakran félnek a külvilágtól, ezért vonulnak be magukat. Rendkívül ár a szabadság és a barátság és a szeretet kapcsolatok nem magas a prioritási listán, annak ellenére, hogy sok barátja.

Születtek az elmúlt két hétben ez a jel nyitott és rendkívül nagylelkű másokkal, de gyakran hiszékeny és naiv, hogy miért esik a különböző problémákat. Ezen kívül, nagyon stabil személy. Véleményük nehéz megváltoztatni, és hű a pozíciójukat. Következetes vannak és rendelkeznek határtalan energiát fektetnek be a céljai elérésében.

Maple 18.3. – 14.4.
Celtic szimbólum: Pentagram
Vezető bolygó: Mars
Szín: Lila

Tagjai ennek a jele erőteljes egyének, akik mindig készek, hogy meghódítsa a világot. Életen át tart nekik bátorságot, és szembenézni a kihívásokkal. Határozott nehéz megtörni, így ideális szövetséges vagy élettársa. A nagy kalandorok és lélek nyugtalan. Ezek a szenvedélyes és nyitottak az új szerelem lehetősége.

Az emberek született az első két hétben ez a jel nyugtalanok és határozatlan, de a bátorság és őszinteség mentve, és végre valós időben. Gyakran nem ismerik a döntéseik következményeit, ami őket bajba. Ezek a bájos és népszerű a társadalomban.
Születtek az elmúlt két hétben a szabály a karakterek hihető, akik rendelkeznek erős érveket minden egyes eljárásokat. Az élet valószínűleg azért, erények, mint a kitartás és a bátorság, hogy nagyon sikeres minden területen.

Concierge 15.4. – 12.5.
Celtic szimbólum: Snake
Az uralkodó bolygó: hónap
Szín: Kék

Willows nagyon „nehéz”, amikor új emberekkel találkozni. Elég visszavonták, és csak ritkán beszélnek a problémák másoknak. A jó memória mindig hoz nekik a pozitív dolgokat az életben. A memória, a kitartás, a legnagyobb erény. Ők szentelt a család, és azt szeretnék, hogy hozzanak létre, amint a családját.

Született az első két hétben ez a jel hajlamos a hirtelen hangulatváltozások, amelyek ösztönzik a megbízhatatlan viselkedés, mint a krónikus késések, idegesség és a depresszió. A pozitív oldala az, hogy gyorsan alkalmazkodik, és készségesen elfogadott minden társadalomban. Születtek az elmúlt két hétben karakter hajlamosak figyelmen kívül hagyni a jó szándékú tanácsokat járjon szerint a kívánságaikat. Ez segít abban, hogy mi nagyon leleményes és jól emlékezett. Gyakran az élő közel a vízhez, amely a fő jellemzője ennek a fának, és a Hold befolyásolja a hangulatot és érzéseket.

13.5 galagonya. – 9.6.
Celtic szimbólum: Pehar
Az uralkodó bolygó: Vulcan
Szín: Rózsaszín

Az emberek született jellel vannak tele az innováció, nagyon tehetséges, és minden megy ki a kezét. Könnyen változás elfogadására és gyorsan alkalmazkodni. Az elsődleges célja, hogy azonosítsa a gyenge ellenfelek, ezért sikeres az üzleti életben. Azonban nem romlott és kegyetlen, de csak azt tudják, hogyan kell húzni az intelligens mozog.

Hawthorns születtek az első két hétben a jel impulzív és érzéki. Ezek szervezett és minden időben érkezik. Karizmatikus és könnyen kommunikálni, így vonzza a tevékenységek, amelyek ezeket a tulajdonságokat előtérbe. Hány éves, jobban néz ki.

Születtek az elmúlt két hétben karakterek eltérő megközelítést dolgokat és helyzeteket, mások nehéz kitalálni, hogy mit gondolnak, vagy érezni. Kitartásuk és bátorság segít nekik elérni a célkitűzéseket. Ez a jel a jele, a termékenység, ezért a tagok egy veleszületett megértését mások számára, és könnyen alkalmazkodni a változásokhoz.

Oak 10.6. – 7.7.
Celtic szimbólum: White Horse
Az uralkodó bolygók: Jupiter
Fekete szín

Ez a jel jellemzi jó ötlet, az optimizmus és az őszinteség tekintet nélkül a következményekre. A gyenge pont az, hogy nem a diszkréció. Ezek nagylelkű és jó barátok, és a felmerülő problémák vannak nyugodt és összeszedett.

Született az első két hétben a megjelölés hajlamosak a pénzügyi problémák, hogy gyakran esnek, vagy azokat, és gyorsan megoldható. Szeretnek filozofálni és intellektualizálás mások, de ők is nagyon naiv és könnyen ad el egy érzés az emberek, akik nem érdemlik meg.

Oak született a második két hétben a jel kevésbé hajlamos a pénzügyi problémákat. Rendkívül nagylelkű és veleszületett ösztön a túlélésre. Sokszor olyan dolgokat, amit mások lehetetlennek tűnik, és ismertek svojimsposobnostima vezetők. Karakteres és sok pozitív energiát rejlő fa amelynek jellege kopás.

Holly 8.7. – 4.8.
Celtic szimbólum: Unicorn
Az uralkodó bolygó: a Föld
Szín: Szürke

Emberek jegyében született Holly nem hajlik a kockázatot, és mindig „akarnak menni”. Van egy fontos vegyület, a személyes tulajdonságok, amelyek segítenek építeni a szilárd jellegű. A logika vezeti őket minden döntés, hanem azért, mert figyelmen kívül hagyja a törekvések a szíved.

Korábban tagja ennek a jele a jó pénzügyi vállalkozás, rendkívül érzelmes, fantáziadús, optimista és könyörületes. A hátránya, hogy bennük az, hogy miután a csalódások eljáró paranoiás és pesszimista.

Tagjai a karakterek, akik született még két hétig uralkodásának több elkötelezett álmaikat és törekvéseit. Feltéve, hogy a betöltött vezető szerepe és alapítója néhány egyesület. Hagyományőrzők a magas árak erkölcsi értékek, amelyek maguk próbálják betartani.

Lesnik 5.8. – 1.9.
Celtic szimbólum: Rainbow lazac
Az uralkodó bolygók: Merkúr
Szín: Barna

Intelligens karaktert is lemértük a fő jellemzője szülöttei időszakban mogyoró. Értelmiségiek, kiváló tervezők és a szervezők, így alig lehet valamit miss. Összpontosított a tudás megszerzése és az oktatás soha nem fognak unatkozni. A szeretet őszinte és gondoskodó.

Született első felében ez a jel impulzív tudás keresése. A probléma az, hogy úgy tűnik, hogy a kíváncsiság nincs vége, de néha azért, mert a bajt. Jó érzékelik és a bíró az emberi jellem, és annak ellenére, hogy egy pár barátot, gondosan választják.

Az emberek született az elmúlt két hétben ez a jel temperamentumos, és nem a súlya annyi tudás. Fényes hangszórók ezért gyakran vált ismertté a nyilvánosság számára. A negatív vonások túlérzékenység és hiperaktivitás. Ők ismertek belátása, mivel közismert bizalmába titkaikat és problémákat. Védelmét célzó szeretteiknek ami neki erős érzelmek.

Loza 2.9.-29.9.
Celtic szimbólum: White Swan
Az uralkodó bolygó: Vénusz
Szín: narancssárga

Tagjai Loze vannak érzéki és mély kapcsolat a természettel. Ezek nagyon érzelmes, gyakran előre tervezni, és vakon ragaszkodni adott döntést. Önkritikus vannak, és a szenvedélyes szerelmi ügyek.
Tagjai ennek a jele születik az első két hétben nagyon érzelmes, és van egy csomó energiát, hogy elérjék céljaikat az életben. A biztonsági rés a veleszületett idegesség és nyugtalanság.

Születtek az elmúlt két hétben karakterek rendkívül együttérző, ezért könnyebb elérni egyensúlyt az életedben. Ezek hátránya, hogy meglehetősen nehéz megérteni, és nehéz természet, amely előtérbe helyezi a stresszes helyzetekben. Általában az emberek született alatt ez jel tudja, hogyan kell létrehozni a stabilitást az életben, és megragadják a lehetőségeket ajánlanak nekik.

Ivy 30,9. – 27.10.
Celtic szimbólum: Butterfly
Az uralkodó bolygó: hónap
Szín: Sötétkék

Ivy tehetséges számos területen, de rendszeresen kap dicséretet és jutalmat a környezetet. Ők olyan egyének, akik sikeresen létrehozni saját személyes stílusát, akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elszakadna a társadalmi szabályokat.

Született az első két hétben aláírja a radikális gondolkodók veleszületett művészi tehetség. Mana azok neodlučnostkoja akadályozó siker. Érzékeny vagy, és nagyon vidám.

Később tagja ennek a jele díszített nagy elszántsággal, és ezért az élet sikeresebb. Mások szerint nagyvonalú, de a finanszírozás lelkes. Általában ez a karakter nagyon jól ismert, hogy a „tolni” a különböző helyeken és a nyereség kapcsolatok, ami később segítséget elérésében üzleti siker.

Cod 28.10. – 24.11.
Celtic szimbólum: Fehér vadász
Az uralkodó bolygók: Pluto
Szín: zöld

Tagjai Cod erős szellem, amely megmenti őket a drámai helyzetet, amelyben gyakran esnek. Ők ismertek a bátorság, akkor is, ha a helyzet úgy kívánja. Nekik van egy erős képzelőerő, és szükségük van több önkontroll.
Született az első két hétben a jel nagy rajongói a luxust, amelyekről tudják, hogy egy vagyont költeni. Ezek nem hajlamos a kompromisszum és nagyon nehéz karaktert. A szerelemben nagyon birtokos és féltékeny.

Később tagja ennek a jele, hogy a versengést és a verseny a többi nagy motiváció. Nem anyagi problémák, és van egy nagyon jó teljesítmény a meggyőzés. Általában ez a karakter a sok erős személyes segítséget, hogy könnyebben menjen át az élet.

Zova 25.11. – 23.12.
Celtic szimbólum: fekete ló
Az uralkodó bolygó: Szaturnusz
Piros szín

A fő jellemzője ennek a jele, hogy dolgozzon, és tanulni az egész élet. Gyakran nyugtalan és hiperaktív, akkor tegye az akadályokat az életben. Az ifjú, a fordítandó energiát hiábavaló dolgokat és embereket, de később tanulni, és viszont, hogy a lelki élet oldalára. A szerelemben vannak nyitva, de nehéz teljesen elmerülhet.

Született az első két hétben nyitottak és impulzív. Fényes hangszórók, fáj az igazságtalanság, de a fő motívuma annak kijavítását. Ezért ők nevezik védő a gyenge.

Az emberek született az elmúlt két hétben a szabály karakterek nagy ambíciókkal. Ha sikerül elérni őket, hogy ők általában hozza nagy vagyon. A pénzügyi biztonság számukra fontos kérdés, de csak miután a gyakorlat, akkor szentelik magukat, hogy az érzelmi élet része. Gyorsan alkalmazkodni mindent, ami hozza őket előnyöket az életben. Szabadidő lemondani annak érdekében, hogy szentelje a feladatok elvégzéséért.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét