Nem várják orgazmus: Ez a jel teljesen csalódást az ágyban

Jobb magukat, mint velük!

Az emberek született a Kos jele ismert sok mindent, a szenvedély az egyik közülük. Előfordulhat azonban, hogy nem tudják, hogy ők is, amellett, hogy szenvedélyes, ugyanakkor önző és szerelmesek. Magától nagyon messze, és nehéz gyógyítható, így ha vársz a Kos, hogy a kapcsolat ideje alatt válik nagylelkű és legalább megpróbálja, hogy találkoztunk, esélye van optimista hiábavaló.

Rams gyakran tudják, hogy élettársa szorítani minden cseppjét a szenvedély és önellátási elképzelhetetlen örömeit, míg ugyanabban az időben a visszatérő szolgáltatás hiányzik.

Amellett, hogy az önzés, a dominanciája jellemzi a szex és a lényeg többnyire víz. A világ számos császárok és diktátorok született jellel, és nem kétséges, hogy a késztetés, hogy az energia levonni asztrológia. Azt is kifejti, a sok szempontból az első része a szöveg.

Ugyanakkor, gyakori tünet Kos hívják. „Tűzveszélyes”, hogy tudják, hogyan kell, hogy nagyon könnyen kötődnek egy adott személynek, és süllyed a fogát, amíg nem nyer. És persze, ahol könnyen éghetőségi, könnyen megy, és a szenvedély. Így nem kell sok idő, hogy utasítsa el az a személy, akit olyan szorosan kötődik a közeljövőben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét