Nem találja a lelki társ? Horoszkóp kiderül miért van még

Taurus kell futtatni, és a halak ne viselkedj az áldozat.

Kos

Kos hajlamos gyakori változások a hangulat, és ismert egy rövid biztosíték, ezért szinte lehetetlen befejezni minden vitát vele. Ahelyett, hogy próbálják megoldani a dolgokat egy olyan partnerrel, hanem azt egy ideig lehet figyelmen kívül hagyni.

Ez nem mindig a legjobb módja, és csak rontja kapcsolatok kapcsolatos.

Rams is ismert, mint a vezető, és válhat agresszív, ha azt észleli, hogy azok már nem az a piramis tetején.

bika

Ez a jel nem veszélyezteti, akkor is, ha a baj. Inkább állt a városban, de gondoltam kapcsolatos bizonyos problémákat, amelyeket meg kell oldani. Ők utálják a bizonytalanság érzését, és ezért szakít velük lehet egy igazi pokol.

Ha elkezd bizonyos változtatások nélkül a részvételüket, van esély, hogy csak akkor leáll, és eltűnnek a hivatkozást úgy kell tekinteni, hogy nem eléggé elkötelezettek a kapcsolat, mint azok, és figyelmen kívül hagyja őket.

Ikrek

Mivel a múlandóság, néha nagyon nehéz megjósolni a következő lépés ennek a jele. Nagyon nehéz döntéseket, különösen, ha időben korlátozott. Ha tettek egy nagy változás az élet előzetes konzultáció nélkül, nagyon könnyen megtörténhet, hogy maradjon egyedül. Az ikrek utálom rutin és nagyon könnyen tudnak válni unalmas dolgokat.

Rák

Rák néha meglehetősen birtokos, amikor élettársa külső kapcsolatok. Ha ez nem ütközik, bármit megtennének, hogy manipulálják a dolgokat, így csökkent az áldozat. Ha a dolgok rosszra kapcsolat, egyszerűen megszűnik törekszünk.

Oroszlán

Lions is nagyon énközpontú, önző és így elutasítja a partnerek magukat. Az arrogancia probléma lehet, ha nem érzik domináns a kapcsolatban. Ahelyett, problémamegoldás, inkább forduljon vissza, és elkezdenek figyelmen kívül hagyja a partnerek – de ha nem ugyanaz, nem lesz pokol.

Szűz

Ez egy karakter, aki nagyon fontos az Ön és mások, és ezért nagyon gyakran azt hiszi, hogy nem érdemes egy jó kapcsolat. De ha vannak ilyenek, akkor tudat alatt megpróbálják szabotálni. Virgin nagy probléma, hogy önmagukért beszélnek, és ez nagyon kellemetlen az a személy, akik magabiztos partner, és további problémákat teremt, és törődik a legkisebb negatív megjegyzéseket.

Mérleg

Mérleg a király konfliktusok elkerüléséhez, és készen áll, hogy odáig, hogy majd magát, mintha minden rendben van, bár a ház kigyulladt. Ha a kapcsolat található válság, így lesz naduriti lenne vezetni őt őrült partnere.

Skorpió

Nagy szenvedély, hogy ez a karakter rendelkezik a helyzettől függően lehet jó, de nagyon rossz dolog. Ez a szenvedély során érv lehet alakítani agresszió és a féltékenység.

Nagyon nehéz megérteni, hogy a becstelenség, bár nagyon sokszor én is egy rendkívül titokzatos.

Nyilas

Lövészek ígért tornyok és városok, amikor szerelmes, de ez később öbölben nagy probléma. A természet nagyon extrovertált és bármit elérni, amit gondolt.

Azt utálom, amikor úgy érzik, tiszteletben kell tartania, és mert a szabadság hiánya hamarosan elhagyja partnerekkel.

Bak

A kérdés a megfelelő know-, hogy nincs idő bánt, aki nem tudja követni őt. Ezzel kapcsolatban mindig elvárja, hogy a legrosszabb, és gyakran szabotálja egy jó dolog.

Amikor létrejött a kapcsolat a probléma ritkán választ mondani, amikor bajba, és ezért gyakran veszít partnere.

Vízöntő

Ez az egyik legkeményebb érzelmi karakterek és ezért nagyon nehéz a szeretet. Ebben az összefüggésben szükség van egy személy, aki mindig az ő oldalán, és abban a pillanatban, amikor ezt a véleményt változik – ez az egész.

hal

Fish gyakran fizetnek túl sok bizalmat egy kapcsolatban, és ezért nem lát hibákat az elején. Szükségük van az emberek, akik dicsérik erejüket és elkerüljék említést a hiba. Ha úgy érzi, a kritika kezd viselkedni, mint egy áldozat, és senki sem akarja, hogy megérintse.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét