Nehéz, mint fekete föld: A nők a zodiákus jelek leginkább féltve

Buzgalma számos formában. A dolog féltékeny egy személy egy másik nevetséges. Összességében féltékenység mindig rossz választás a kapcsolatot.

Féltékenység torzítja a kommunikáció tekintetében a víz és az érzéseit a rossz irányba. Néhány asztrológiai jelek hajlamosak kifejezni féltékenység és így felejtsük el, hogy a normális kommunikáció a siker kulcsa, amely nemcsak, hanem minden területen. Következő asztrológiai jelek hajlamosak féltékenység:

bika

Bulls befektetni sok időt és energiát a kapcsolat, így ha észreveszik, hogy valami furcsa történik a kapcsolat, ők nagyon nehéz elviselni. Amikor a bikák lesz féltékeny, ez azt jelenti, hogy valami nagyon nincs rendben, amint elveszti bizalmát valaki olyan gyorsan. Ilyen helyzetekben, akkor lehet makacs.

A bikák és egy kis birtokos, amikor szerelmes, de ha overprotective hozzáállás, mint általában azt jelenti, hogy le vannak az Ön számára.

Rák

Általában a rákok gyanús személyeket. Ez nem könnyű, hogy azok nyitva, de ha ez bárki, akkor az olyan, minden értelemben. Mikor lesz féltékeny kezdenek falat építeni, annak érdekében, hogy a féltékenység közöttük kifejezett fátyolos formában. A kapcsolat kezdetekor ők nem biztonságos, és ezek, amíg nem biztos benne, hogy törődnek velük.

Oroszlán

Úgy hangzik, önző, de a Lions úgy gondolják, hogy senki sem tudja jobban érdekli őket, mint ők maguk, vagy lehetővé teszi, hogy megpróbálja törődnek velük. Ők mindig a figyelem középpontjába, mert ez az a hely, hogy tartozik nekik.

Amikor oroszlánok lesz féltékeny, és még egy kicsit, hogy mutatnak ömlesztve. Ők már a királyi dráma, de amikor a féltékenység jut film feltételekkel. Ez csak magára a figyelmet, amely így tetszik, akár nem, oroszlánok néha túl messzire megy.

Skorpió

Ha úgy gondolja, hogy a skorpiók rád valami baj van, és a veszteség még egy kicsit bizalmát, akkor szinte lehetetlen, hogy bocsásson meg akkor is, ha bizonyítják, hogy a hűség, újra és újra. Ha van legalább egy okkal feltételezhető, hogy ők rossz, féltékenység nyilvánul meg.

Számukra a szenvedély számos formában, de a skorpió lesz a skorpió, hacsak nem kifejezetten egy erős érzés a féltékenység. Mi a jó ebben a helyzetben az, hogy megnyitja skorpiók azt mutatják, hogy a féltékeny, soha nem elrejteni az érzéseiket.

Bak

Bak, a kapcsolat kudarcra van ítélve, ha megy a ljubomorišu. Ezek nagyon nehéz nyerni a bizalmat az emberek, de ha nekik a legkisebb oka a féltékenység lesz csak a hab a tortán. Ha már becsapták Rai, idegenek a legrosszabbra, és egy új kapcsolat. Számukra ez lehetséges, és hogy az új kötvények, hogy féltékeny ok nélkül, vagy ok, csak az alapján a predodnog tapasztalat. Szerintük mindig nyílt és őszinte.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét