Ne haragudj rájuk, hibáztatni a csillagok: ALL hibáit férfiak SIGN

Men néha nagyon furcsa megfelelő lépéseket, és hogy azok jobban érteni, segíteni fog nekünk, kedves!

Kos
Tagjai ennek a jele nagyon robbanékony, mert az őrült féltékenység. Kos veled szerelmes vár egy csomó probléma. Ők inkább keressen egy ok arra, hogy harcolni, és ha igen, akkor leggyakrabban a birtoklási vágy és impulzív jelenetek mások előtt. Az igazi mesterek passzív agresszió, így ha nem kap ez az akarat, arra számítanak, hogy lesz számtalanszor és a lehető legrosszabb módon, hogy dörzsölje az orrát.

bika
Ez a jel bántja partner figyelmen kívül hagyva. Mivel a Kos, Bika szerelmes általában zavarja a féltékenység. Partners kínzás és úgy tesz, mintha minden rendben van. A végén minden vita, viszály véget ér, ha elismert Taurus ez így van, mert ő mindig a legokosabb.

Ikrek
Az ikrek soha nem elégedettek. Tankcsapda tagjai ennek jele a kapcsolatban leginkább összpontosít, hanem arra, másfelől várhatóan tovább dolgozik körülöttük. Szándékos fog kiváltani a féltékenység, mert olyan, mint amikor valaki játszik körülöttük. Erős szavak és a sértéseket őket, nem idegen.

rákok

Rákok nagyon egyszerű bűncselekmény, és csak ritkán megbocsátani. A legrosszabb, ami a rák, amit lehet megsértődött szinte mindent mondanak. Ők megszállottja a véleménye a környezet és a harag lett érzéketlen és bosszúálló, és készen áll, hogy örökre gyűlölni őt, hogy kik voltak, nagyon fájt.

Oroszlán
Az oroszlánok mindig megtalálja indokolását is. Tagjai ennek a jele nanjušiće gyengeségeit a partnere, és minden alkalommal, amikor úgy érzi, veszélyben, terelő bűnösnek magukat jobban sikerült. Válnak rettenetesen fárasztó, ha nem kapnak a figyelmet azt hiszik, hogy megérdemlik.

Szűz
Készülék várakozások lehetetlen teljesíteni. Ők mindig készen áll, hogy kritizálni, és a legrosszabb volt, hogy romantikus partnerek. Hogy maximalisták szerelmes, mindent meg kell, ahogy tervezték őket, de ha nem, akkor rossz hangulat. Inkább hozd partner, és gyakran birtokos.

Mérleg
Mérleg mindig mindent jobban tud, mint te. Velük is alig tudja, hol van, mert a kis dolgokat, hogy lehet változtatni a hozzáállást és a hangulat. Van egy sor szabályt, hogy az általuk választott egy kell viselkedniük, és még a ruha. Úgy találják, hogy a partner igényeinek hallgatni őket egyáltalán, miért veszi a helyzetben okos és tanácsadók.

Skorpió
Tagjai ennek a jele nem állhatatos szeretetben. Ők hajlamosak flörtölés és ügyek. Hajlamos manipuláció és hazugság, hogy elérje a célját. Ha rálép lábujjak, meg is fogják támadni az önbizalmat. Ha zavarba előtt társadalomban nehéz lesz megbocsátani.

Nyilas
Nyilas mindig magát az első helyen. Bár ez nem esküszöm örök szeretet és elkötelezettség, tagjai ennek a jele folyamatosan nézni, mit illik, és hogyan fogja a helyzetet a saját javukra. Ha hibázik, arra számítanak, hogy lesz okos, de nem véletlenül nem próbálja ugyanazt a fordított helyzet, mert a Nyilas ez az élmény, mint a legmélyebb érzelmi sértés.

Bak
Ez a jel megbolondult partnerku elvárásaikat. Like a Virgin, Bak nagy várakozással a partner, és hogy ő lesz minden idők világossá teszik. Tudsz valamit, és azt mondják valami teljesen más, és úgy viselkednek, úgy, hogy nem érti. Képesek nagyon jól elrejteni az érzéseiket, és azt állítják, hogy a probléma soha nem volt bennük.

Vízöntő
Aquarius nem tudja, mit jelent, hogy egy elkötelezett partnere. Tagjai ennek a jele annyira büszkék a saját egyéniségüket, hogy azokat senki nem érzi teljesen szeretett. Imádják, hogy az oka, hanem az is, hogy a alakoskodó, hogy elérje a célját. Ha megsérült, akkor soha nem ismerné be, de vissza fog térni a dupla.

hal
Fish félelmeid rejtett díjakat. Annak tudatában, hogy az önzetlenség szeretet, ami a félelem, hogy nem fogják megtorolni a fajta. Folyamatosan teszt párja szeretetét és féltékeny és ok nélkül. Azonban ez csak ritkán elismerem nagyon meggyőzően fog róni a bűntudat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét