Astro INDEX

NAPUŠTANJE SOPSTVENOG TIJELA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Betty M. je primljena radi djelomične histerektomije. Operacija je uspjela i liječnici su je uvjeravali da nema komplikacija i da će sve biti u redu. Bila je sretna. Osim što ju je boljela rana, osjećala se sasvim dobro. A, onda je došla noć.
‘Imala sam užasan osjećaj da će se nešto dogoditi i sve sam se više plašila. Bila sam jezivo malaksala, kao da je iz mene iscurila i posljednja kap krvi. Zujalo mi je u glavi. Gubila sam se sve dok mi tijelo nije postalo kruto i beživotno. Tada sam osjetila priljev energije i nešto kao prasak ili oslobađanje unutar mene same. Moja duša odjednom je bila povučena kroz pluća i kao nekim ogromnim magnetom, izvučena van. Prvi osjećaj je bio da sam slobodna. U tom doživljaju nije bilo ničeg natprirodnog. Nalazila sam se iznad kreveta i lebdjela ispod stropa. Osjećala sam bezgraničnu slobodu koju sam doživljavala rako prirodno kao da je oduvijek imam. Okrenula sam se i vidjela na krevetu neko tijelo. Znala sam da je beživotno, a onda sam shvatila da je to moje tijelo. Nisam bila ni zapanjena ni uplašena. Osjetila sam neku simpatiju prema njemu. Izgledalo je mlađe i ljepše nego što ga pamtim. Usporedila sam ga s haljinom koju poslije dugog nošenja odbacim, a ona je još dobra i može koristiti. Bila sam fascinirana novim stanjem svog bića. Prije samo nekoliko minuta osjećala sam bol od operacije, a sada nisam imala nikakvih problema ‘.
Jedina misao koja joj je prošla kroz glavu bila je – napustiti bolnicu i ode kući.
‘Puta se ne sjećam. Kada sam stigla vidjela sam da moj muž sjedi u fotelji i čita novine. Djeca su trčala uz stepenice i tukla se jastucima, što obično rade pred spavanje. Nisam imala nikakvu želju da im se obratim, samo sam se brinula kako će živjeti bez mene. Promatrala sam jedno po jedno i na taj način vidjela čitav budući život svakoga od njih. Shvatila sam da je svako moje dijete došlo na svijet da bi steklo vlastito iskustvo i da sam griješila što sam o njima mislila samo kao o ‘mojoj djeci’. Bile su to nezavisne duše kao i ja, s intelektom koji se razvio prije rođenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.