Napisten, az istennő a mennybe vagy a gyám a ÁRUK: Pharaoh horoszkóp felfedi a titkot!

Az ókori egyiptomi fáraók horoszkóp felhasználhatja foretelling a jövőben, hogy a dolgok könnyebb uralták a földet, és kezelni az embereket. Az égbolt kapnak 12 karakter, és minden jel uralkodik egy isten.

Az ókori egyiptomiak voltak a sok tevékenység vezetett a pozíciókat a bolygók és a csillagok. Néhány a legfontosabb épületek, köztük a gúlák úgy vannak kialakítva, hogy a tetejükön egy síkban vannak a csillagok a pillanatokban, amikor kezdő egyéni évszakok. Ők voltak kíváncsiak, hogy az eseményeket az emberek életét meg tudja jósolni mozgása alapján az égitestek. Ha egy baba született pap asztrológus a szülőknek, hogy rajzoljon egy térképet az ég meg a születési időt.

A párizsi múzeum „Louvre” megőrzi a kijelző a Zodiac 12 karakter venni a mennyezet a templom az istennő Hathor Dendera 50 BC. Alkalmazásában az asztrológiai értelmezés egyiptomiak osztva az ég kicsit különbözik a régi babiloniak és a görögök, akiknek asztrológiai hagyomány és 12 karakter részben letöltött.

Nincsenek leírások a karakterek nem egyeznek meg a leírását a „mi” karakter, így nem kell keresni az egyiptomi karakter megfelel a Kos vagy Bika. De nem kéne zavaró. A civilizációtól, éghajlati és földrajzi okokból egyiptomiak termesztett világkép eltér a miénktől. Ennek megfelelően felmértük az emberek különböző elvek, mint az európaiak az elkövetkező évezredekben. Ebben a nézetben a profilt ősi egyiptomi zodiákus jelek, hogy a modern időkben.

AMON-RA – a napisten, a kreativitás és gépek
Április 26. – május 25
A mítosz az isten által létrehozott egyesülés a két istenség, és Amon Ra. Született ő védelme alatt vannak a vezetők, Győztesek és motiváló hatásúak. Már iskolás korú modell társaik, akik gyakran kérnek tanácsot, vagy válasszon az osztály elnöke, kapitány és hasonló szerepeket. Ők meg vannak győződve arról, hogy az élet szentelt jelentős küldetés, és vetik magukat a célok elérését nagy lelkesedéssel és állandóság. Ha megpróbálja meggyőzni őket, hogy tévednek, azt eredményezi, hogy a harag és ellenségeskedés. A legegyszerűbb módja annak, hogy foglalkoznak velük megy, a köpenyt.

Hathor – az istennő a menny és a föld
Május 26 – június 24,
Született jellel expresszív, szerető és ragaszkodó. Legerősebb pontok érzelmesség és az empátia. Mélyen tapasztal mindent érzékelt, és fejleszteni erős érzelmek – mind pozitív, mind negatív. Magától értetődik, hogy ez nem kényelmes legyen a cél, hogy valaki irigység vagy gyűlölet vagy tárgyak Hathor lehet fárasztó, és szereted, mert a szeretet szó megfullad partnerekkel. Szerencsére ezek az emberek általában környezetbarát és hajlandó segíteni. Néhány tipp a banális, de mégis jó szándékú.

Megfelelő érdeklődés: hatású, a képzőművészet, a média, a szociális munka, gyógyszertár.

Benu (Phoenix) – isten a megújulás és feltámadás
Június 25-24,
Ez jelenti a madár, amely újjászületik saját hamvaiból. Ő használt az ókori görögök az alapja a karakter a Phoenix, de sok modern értelmezői egyiptomi mitológiában Benua úgynevezett Phoenix. Az emberek született alatt ez jel díszített optimizmus a nehéz helyzetekben, a rugalmasságot és a raise élet után a stroke. Ők hajlandóak kockáztatni, és néha indokolatlan, annak ellenére, hogy a kedvezőtlen kilátások. Környékén ismert motiváló és szolgáltatók bátorító kimerült, beteg és beteg. Mivel ez fogyaszt sok energiát (különösen a mentális), gyakran elkülöníteni az akkumulátor töltésére.

Megfelelő érdeklődés: azokat, amelyek kockázatot – a banki és bányászati ​​a katonai megszállás

Anubis – az alvilág istene, és sírok, a védő az elhunyt, mumifikálás és balzsamozás
Július 25. – augusztus 28

Az eredmények azt mutatják, mint egy ember, a fejét egy farkas. Az emberek született alatt ez jel független, bizalmas és felelősségteljes. Ők képesek elvégezni a legszélesebb körű feladatok között az összes karakter az egyiptomi zodiákus. Ezek nagyon könyörületes és irgalmas, és vonzza az embereket, akik bajok, és akik segítségre van szükségük. Néha a jóság, hogy kihasználják. A régi napok fejlesztenek a bölcsek, akik ki vannak téve a mély titkokat magukról és a világról.

Megfelelő érdeklődés: szociális munkás, ügyész, jogi képviselője, képviselője Public Relations

TOT – az isten a bölcsesség és a tanulás
Augusztus 29 – szeptember 27
Az emberek született alatt ez jel ügyesen oldja meg egymás problémáit és szakképzett tevékenységek szervezésében és események. Számolták, átgondolt és jó tervezők. Ezek nem érzelmileg kötődnek munkát és helyet, ahol dolgoznak, de ők hajlandóak mozogni, ha kap egy jobb ajánlatot. Ha úgy találják magukat stressz alatt, a szokásos erényeit enged kapkodás és meggondolatlanság. Ebben az állapotban megteszik találni egy gyors megoldást a nehézségek, ezek azonban még a bennük rejlő lassabb és alapvető módon foglalkozó hozott jobb eredményeket.

Megfelelő érdeklődés: tanár, ügyvéd, könyvelő, menedzser, művezető

Horus – Napisten
Szeptember 28 – október 27
Az emberek született alatt ez jel ambiciózusak, merész és agresszív. Azt akarják, hogy az életet, hogy a legtöbbet és emelkedési magas a társadalmi ranglétrán. Ezek erősen ellenálló azonban hangsúlyozni, merészkedni, amely az óvatos klónok. Optimista és mindig kitartásra céljaik bár a körülmények kedvezőtlenek. Amikor rájönnek, hogy túl messzire mentek, legyen civakodó, és nem hajlandó belátni vereségét és bűnösségét.

Megfelelő érdeklődés: politikus, sportoló, katona, rendőr

Vadzim – istennő védelmezője a föld királyai és az anyák
Október 28 – november 26
Bemutatja a kép egy kígyó vagy egy nő, két kígyó feje. Az emberek született alatt a megjelölés alapos, megbízható, titokzatos és őrzött, amíg nem szembesül. Ha ők maguk, vagy azoknak, akiknek érdekel találják magukat veszélyben, heves lesz a harcot függetlenül attól, milyen kilátásaik a győzelemért. Nehéz, hogy a barátok, de ha valaki közelebb kerül egymáshoz, akkor nagyon hűséges hozzá. Egyenlő elkötelezettség szükséges az említett által tapasztalt barátok. Másokkal kapcsolatban hideg és arrogáns, mint ha azt akarja, hogy ellenálljon őket magukat.

Megfelelő érdeklődés: sebész, patológus, építő, felügyelő, tiszt

Sehma – God of War, a vadászat és a versengés
November 27-december 26.
Az emberek született alatt ez jel érzelmileg hanyag és kapcsolja az anyagi világban. Ez temperamentum segít nekik ki kell rakodni, kommunikatív és szellemes. Vágynak a cselekvés és felfedezni új tapasztalatokat. Velük kellemes lógni, amíg nem akar valamit, ami a tiéd. Mivel ebben az esetben megy után, tekintet nélkül a kritika és ellenségesség, hogy jön belőle. Ez nem jelenti azt, hogy a szándékos kíván kárt okozni, de egyszerűen nem törődnek mások érdekeit.

Megfelelő érdeklődés: kutató ügynök, újságíró, Hunter, fegyverkovács

Sphinx – az őr árut, anyagi és szellemi
December 27-január 25.
Ez képes az alakját változtatni, ha a helyzet megkívánja, például veszélyben. Ebben a jele születik állhatatos és kitartó emberek, akik tervezik, és úgy viselkednek, hosszú távon. Bár képes taktikai alkalmazkodni a körülmények, ne hagyja, hogy a látvány a stratégiai cél. Lehet kapcsolatot tart fenn a sok embert, de a ritka intim. Mivel tartása intimitás és a fordulás különböző arcokat ismerőseinek róluk terjedt hihetetlen pletykák, amelyek kevés, hogy megfelel az igazság.

Megfelelő érdeklődés: tudós, író, filozófus, történész, a legjobb sikerül magánvállalkozások

SU – isten a levegő és a szél
Január 26. – február 24
Ha ebbe a megjelölés nem szokványos, és gyakran megsértik a társadalmi normákat, és néha nem tudom. Vannak jó és progresszív gondolatok azonban nem könnyen végrehajtható. Él a világban, és nem szívesen alkalmazkodni másokhoz. Ha kapcsolatban valami meggondolja magát, mert ők felelősek intim okok miatt nem mások biztosítékokat vagy a nyomás. Előre nem látható változások a szokások, környezet tapasztalható Shua felelőtlen és megbízhatatlan, de ez általában nem cél, hogy valaki bonyolítják terveket.

Megfelelő érdeklődés: feltaláló, programozó, orvos, ápoló, író, újságíró

NYILATKOZAT – az istennő a természet és a varázslás
Február 25. – március 26
Az emberek született alatt a védelem intuitív és idealista. Jellemzi változékony hangulat és szokatlan kombinációja lágyság és keménység bizonyos szempontból nagyon könnyű meghatározni kedvezmények, míg más rendíthetetlen és merev. Mi számukra vitathatatlan valóság mások tűnhet, hogy egy komplett fantázia. De néha mi Isis érzékelt jogokat valósággá, hogy el van rejtve a többség és a behatolni képes csak nagyon intuitív.

Megfelelő érdeklődés: előadó, orvos, ápoló, terapeuta, tanácsadó, catering

Osiris – az isten a másik világ, az örök élet és a béke
Március 27 – április 25
Született alatt esernyő vannak felruházva nagy hatalommal és befolyással van a környezetre, de leggyakrabban nem tudják szabályozni kell. Dinamikus vannak, vállalkozói és elsietett. Általános szabály, hogy reagálnak az első labdát, anélkül, hogy előre megfontolt szándékkal. Amikor elfárad valamit, törés a csapat nélkül szentimentalizmus. Továbbá, gyakran hirtelen kezdődő valami újat, például megváltoztatja a munka vagy a hobbi, mozgás vagy átrendezni haza. Vonakodó elkövetni a hosszú távú valamire.

Megfelelő érdeklődés: értékesítés, divat, a kutatás, a technológia, a sport

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét