Napi horoszkóp a december 17, 2020

Kos
Ez az a nap, amit akar tölteni otthon. Te nem a legjobb lesz, és akkor dobták gondolkodás arról, hogy mit tehetünk, és meg kell rögzíteni az életben. Bár tudja, hogy a pillanat, amikor úgy érzi, mesés, nem a legideálisabb adandó változó iakvih életcélok, csináld kitartóan. Ez a nap lesz elég rossz érzés, amikor szól a romantikus status szó. Ne hagyja, hogy a rossz hangulat tönkre a jó dolgokat, akkor az aktuális kapcsolatban.

bika
Mozognak, és jobb, ha a napon, és az első jelei a megkönnyebbülést fogsz érezni ma és érzelmi szinten. Előző, vegyen be néhány vigyázzon rád, és hogy a másik fél tudatában van azonban most szentelni teljes figyelmét. Ha szabad ez az a pillanat, amelyben akkor szembe az új rajongók. Tetszik a tudat, hogy figyelik csodálattal közben Egész nap érzem magam.

Ikrek
Sok tagjai ennek jele bejegyzés a Szaturnusz a Mérleg jegyében időszak volt komolyabb, amikor a szerelem. Idősebb tagjai ennek a jele poželiće, hogy a meglévő kapcsolat ad egy komolyabb veszi, míg a fiatalabbak, hogy szembenézzen a nehézségekkel a szeretet. Bár ez a változás ideje próbálja meg nem változik minden, és minden áron. Vannak dolgok, meg kell hagyni későbbre. Ez az a nap, amikor nem tanácsos menni az úton.

Rák
Az uralkodó a Hold a jel, ami azt jelenti, hogy most úgy érzi, különösen sérülékeny. Ha körül magát pozitív emberek ez lehet egy nap a nagy boldogság az Ön számára, és ha körül magad a negatív kövesd merülni a könny és a szorongás. Megpróbál létrehozni a hangulat, hogy pozitív irányba, akkor is, ha ez azt jelenti, hogy bizonyos emberek nem veszi fel a telefont!

Oroszlán
A tény az, hogy az egyik fő Ljenština zodiákus, és hogy ez alkalommal nem is próbálja elrejteni azt. Ez viszi néhány vén ma, és hogy teljesítik minden kívánságát. Királyi kezelés, amit gondol, de az igazi kérdés az, hogy hogyan az emberek, hogy képes legyen ellenállni. Mielőtt elkezdené felállítása a feltételeket, kérdezd meg magadtól, hogy megérdemli, hogy kényeztesse valaki.

Szűz
Fokozott koncentrációja bolygók a terepi kommunikációs eszköz csak az, hogy akkor most a lépés, de azt is, hogy tetszett. Gyönyörű bolygó megy keresztül a harmadik területen, és úgy érzi, nagy magáról, ha utazik, vagy egy esélyt, hogy megismerjék az új arcokat. Ez az a nap, amikor hagyjuk a jó benyomást az emberek a régióban, azonban, és anélkül, hogy túlzott erőfeszítést. Használd a lehető legjobb módon, mert az esélye az ilyen típusú ritkán mutatja.

Mérleg
Szaturnusz a bejelentkezési hozza sok nehézséget, mert te vagy az a személy, aki nem hajlamos a túlzott fáradtság élet nehézségeit, és ezen a bolygón, ha jobb az teszi. Annyi bizonyos, hogy ma kell ragasztani, amikor a pénzügyi Word, és sikertelenül próbálja megtalálni a módját, hogy a ragadós helyzetekben tenni. Megértjük, hogy néha megtakarítás az egyetlen szempont, hogy szabályozza a pénzügyi egyensúly, amikor az érintett.

Skorpió
Vénusz a jel, ami biztos, hogy okozhat, hogy jól érzi magát magáról. Ma kap a díszítés, az Ön egyedülálló módon, újra és próbálja okát egy hullám a lelkesedés a potenciális jelöltek szeretet. Javasoljuk, hogy nagyobb figyelmet fordítanak az egészségre, mert ebben az időben a csillagok kedvezőtlenebb, és hogy vasárnap volt, és egy napot, akkor kezdeni, hogy ma.

Nyilas
Ön nem elégedett, vagy igyekszik nem mutatni. Előtted az a nap, amely a legjobb, hogy menjen vissza a saját világában és élvezze a néhány pihentető dolgokat. Ez nem idő, hogy megmutassuk a legviccesebb tagja a társadalomnak, és a patak, hogy a felek, mert most hajlik arra, hogy húzza ki a legrosszabb. Értsd meg, hogy és akkor néha kell, hogy megnyugodjon, és lazítson az egyszerű dolgokat.

Bak
Megnyomta a kötelezettségek és azok az üzleti típusú és az élet, és megpróbálta, hogy dolgozzon velük, bár a választások egy ideig úgy érzi, hogy húzza meg a felni. Legalább most a nyomást, és lehetővé teszi, hogy lélegezni, és csak összpontosítani néhány más dolog. Meg kell tanulni, hogy pihenjen, és hogy végül tudomást szerez. A mai jóga, vagy csak egy kis testmozgás reggel is döntő jelentőségű.

Vízöntő
Stressz alatt, és Ön nem tud ellenállni a tény, hogy ez egy sokkal kötelezettségek valószínűleg nem ér véget a határidőn belül. Ezért próbálják megszervezni ma jobban el tudja osztani a munkaidőt. Értsd meg, hogy a vasárnap pihenőnap, és hogy akkor, ha lemerült, és tovább, maguk csak akkor vezet az ágyat, és nem jelent megoldást az üzleti problémákat.

hal
Szerint a szokásos üzemmódban pihen akkor betévedt néhány csak akkor ismert világban. Ha volt, amikor megpróbál dobott ki ez az állapot fog találkozni a szokatlan kitartás figyelmen kívül hagyja a befolyása a külvilágtól, és makacsul marad akkor szeretteit fásult állapotban. Alvás délig, majd alszik nyitott szemmel az utat, hogy eltölteni egy kellemes hétvégét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét