Napi horoszkóp 2020. szeptember 24

Kos: Titokban egy ilyen napot vágyott, amely régóta várt találkozót hozna. Most zavaros vagy. Semmi esetre sem azt akarom mondani, hogy inaktivitást ajánlok az anyának. Egy kicsit több tevékenység nem fog fájni.

Bika: Ma nincs formában. A partner észreveszi, és megpróbálja nem rontani a kapcsolatot. Már teljesítette a kitűzött tervet, és most élvezi azt. Erősítse meg az immunrendszert.

Ikrek: Az Ön partnere ma szerelmi hangulatban van. Legalább annyit tegyen érte. Ne hagyja figyelmen kívül a környezet pletykáit. Mindig lesz. Óvakodj a szexuális úton terjedő betegségektől.

Rák: Nem kellett igazán keményen dolgoznia egy olyan kapcsolaton, amelynek kimenetele nagyon bizonytalan. Túl keményen dolgozik, és az eredmények egyáltalán nem láthatóak. Problémák merülhetnek fel az elrontott ételek miatt.

Oroszlán: Tolja előre. Az egyik sikertelen kapcsolat nem azt jelenti, hogy a következő lesz ugyanaz. Rossz hangulatban van. Ez tükrözi üzleti teljesítményét. Az egészség jó.

Szűz: Nem aludtál jól, és érvelésed van. Szerencsére a partner tele van toleranciával. Ne légy bizonytalan üzleti vállalkozásokba. Izomgyulladás.

Mérleg: A szerelem annyira bizonytalan veled, hogy soha nem vagy biztos benne, meddig tart a kapcsolatod. Mindenki észrevette az üzleti fejlődését. Az idegrendszeri rendellenesség eléri a csúcspontját.

Skorpió: Két tűz között éget. Általában mindkét oldalon vereséggel jár. Az adósságai felhalmozódtak. Keressen extra munkát. A gerince nincs tökéletes állapotban.

Nyilas: Manapság van egy kellemetlen meglepetés partnere részéről. Nem számítottál rá, és kellett volna. Rutin munkahelyek eredmény nélkül. A gyomrod érzékeny lesz.

Bak: Nagyon sok erőfeszítést teszel erre a kapcsolatra, és ez végül a helyére kerül. Élvezze a szerelem gyümölcsét. Rossz nap a munkahelyen. Kudarc. Mentális zavarok.

Vízöntő: Nem kellett várnia, hogy másoktól meghallgassa partnerének hűtlenségét. Lehet, hogy kitalálta magának. Ön feladta egy nagy üzleti vállalkozást. A torkád forró.

Halak: Az a személy a semmiből jött ki, és most nem kapsz békét álmaiban. Eddig ez nem történt veled. Terjedjen a pozitív légkör. Tisztázza a félreértést a főnökkel.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét