Napi horoszkóp 2020. szeptember 23

Kos: A partner teljes figyelmet fordít rád. Egy gyönyörű nap, tele szeretettel. Vállalkozásának jelenleg jól megy, hallgassa meg a kollégák tanácsát, és lazítson egy kicsit. Jó egészség.

Bika: Nagyon várakozással tekint egy új találkozóra partnerével. Pihenjen és élvezze a kikapcsolódást a partnerével. A karrier területén jelenleg minden rendben van, ne aggódjon. Egészségügyi stabil.

Ikrek: Mivel valakivel nemrégiben találkozol, arra gondolsz, hogy véget vet a jelenlegi kapcsolatának. Pénzügyi helyzete hamarosan javulni fog. A gyomrod érzékeny.

Rák: Lehet, hogy kis kapcsolatproblémák vannak, de nem az ön hibája. Beszélnie kell erről a partnerével. Vigyázzon arra, akivel üzleti vállalkozása van.Jó egészség.

Leo: Ha szerelem van, minden probléma kevésbé fontos. Jó, de nem vagy nyugodt. Problémái lesznek a papírmunkával, és vigyázzon, amit aláír. Minél jobban mozog, annál többet ül.

Szűz: Ne reagáljon túl érzelmileg minden apró dologra, mert a partnere elkezdi neheztelni. Fogadjon el nyugodtan és bosszantó változások nélkül a munkahelyen. Lehetséges fejfájás.

Mérleg: Az a személy, akit a barátaid bemutattak, veled akar lenni. Lehetséges rövidebb út. Munkahelyeket raktak fel Önnek, hogy elkezdjenek befejezni. Jó egészség.

Skorpió: A kapcsolatokban nem minden van olyan nagy vagy olyan fekete, mint amilyennek számít. Próbáljon mindent szépen megoldani egy nyílt beszélgetéssel. Munkahelyén valaki kellemetlenül fog meglepni. Jó egészség.

Nyilas: Egy szép este várja Önt partnerével és barátaival. Legyen egy kicsit több a partnerével. El fog kezdeni dolgozni egy sikeres emberrel, és ez sokat jelent neked. Jó egészség.

Bak: Ha nem áll kapcsolatban egymással, meghívót kapsz egy olyan személytől, aki már régóta szeretett. A munka egy kicsit jobb. Ne töltsön pénzt felesleges dolgokra. Jó egészség.

Vízöntő: Kicsit jobban gondolkodott a házasságról és a gyermekekről. Folyamatosan naprakésznek kell lennie minden olyan változással, amely vállalkozását kíséri. Kerülje az alkoholfogyasztást, főleg ha járművezető.

Halak: Rossz időszaka van neked, hagyja abba az aggodalmat, és inkább szentelje magát egy új kapcsolatnak. Ideje elkezdeni a tanulást. Indítsa el a mentést. A légzőrendszere érzékeny.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét