Napi horoszkóp 2020. szeptember 21

Kos: Egy rövid kiránduláson olyan emberekkel találkozol, akiket nagyon szeretsz. Kezdje üzletet, mert sokat felhalmozott. Kisebb nyereség. Megszabaduljon a rossz szokásoktól.

Bika: Az Ön partnere azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Ellenőrizze a vérnyomását.

Ikrek: Tisztítson meg mindent egy múltbeli kapcsolattal, mielőtt újat indítana. Töltsön több időt családdal. A pénzügyi helyzet kissé jobb, de új kiadásokkal is jár. Jó egészség.

Rák: Komoly beszélgetést tervez partnerével. Ne legyél ideges és készen áll a veszekedésre. Legyen elégedett az eddigi üzleti eredményekkel. Átmeneti fejfájás.

Leo: Egy esélyes találkozás visszatér az elmúlt napokba. Lehetőség van valaki titkos látására. Minden erőfeszítés megtérül, és élvezze üzleti sikerét. Nagyszerű formában vagy.

Szűz: Kezdődik a komoly kapcsolat csodálatos periódusa. Érzelmileg teljesül és boldog lesz. Egy kedvező nap üzleti útra. Kisebb nyereség. Az egészség most jobb.

Mérleg: Hagyja, hogy érzelmei átvegyék, pihenjen és élvezze a kikapcsolódást partnerével. Sok üzleti kötelezettsége lesz, de minden idővel véget ér. Egészségügyi stabil.

Skorpió: Egyre gyakrabban gondolkodik a házasságra és a gyermekekre. Jelenleg a kapcsolatokban nincsenek problémák. A munka során gyakran féltékenységet és hazugságot tapasztal. Jó egészség.

Nyilas: Egy gondatlan nyilatkozatával a partnere csalódást okoz majd. Munkahelyén sikeres emberek vesznek körül Önt, akik segíthetnek. Tegyen aktívabb sportot.

Bak: Ha már kapcsolatban állsz és elfoglalt vagy, kevésbé néz ki oldalról, mert partnere neheztel téged. Az üzleti céloknak összhangban kell lenniük a jelenlegi helyzettel. Minél többet alszol, annál fáradtabb vagy.

Vízöntő: Meg kell találnia egy kicsit több időt a szerelemhez és a magántervekhez. Feszült munkahelyi nap vár rád, és vigyázzon, amit aláír. Alacsonyabb költségek. Egy kis idegesség és feszültség.

Halak: Veled szerelmes virágokkal szórakozni és élvezni tudja, amennyit csak tudsz. Vegye fel a kapcsolatot a barátaival, akiket hosszú ideje nem hallott vagy látott. Munka közben minden rendben van, tehát lazítson. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét