Napi horoszkóp 2020. szeptember 19

Kos: Először önmagával kell tisztáznia, hogy mit akar ebből a kapcsolatból. Így sétálhatsz a szélsőségek között. Úgy tűnik, egy kolléga bocsánatot kérne a hibáért. Változtassa meg a rossz szokásokat.

Bika: Arra számít, hogy a szeretet legyőzi az összes problémát. Legyen felkészülve egy másik, még biztosabb forgatókönyvre. Ez a hét nyugodt légkörben kezdődik. Az egészség stabil.

Ikrek: Az utóbbi időben nagyon válogatós vagy. Mindannyian találsz néhány hibát. Te sem vagy tökéletes. Ne lazítson túl sokat a munkahelyén. Hamarosan szüksége lesz egy diétára.

Rák. Lehetőség van arra, hogy találkozzon egy nagyon furcsa emberrel, akinek az értékét csak megérti. A megkérdezett promóció más kezekbe kerül. Ellenőrizze a vérképét.

Leo: Az a személy, akinél törődött, megértett neked egy nehéz helyzetben, amikor voltál. Ugyanazzal a méréssel megismételjük. túl sok kötelezettséget visel a hátadon. Vírusos fertőzés.

Szűz: Úgy tűnik, hogy minden összeesküvés volt ön ellen. Senki sem érti a finom vágyait. Sok probléma merül fel a munka során. Légy erős. Magas vérnyomás.

Mérleg: Túlzott volt a kapcsolatod. Ez gyakori értelmetlen veszekedéshez vezet. Olyan benyomásod van, hogy mindig a legrosszabb munkát kapja. Türelemre van szükség. Allergia.

Skorpió: Minden új személynél keresse meg a rég elveszett szerelem jellemzőit. A lehető leghamarabb megszabaduljon tőle. Ha ma szerencsejátékokat játszik, a megfelelő nap. Az alkohol sürgősen csökken.

Nyilas: Az élettársa azt szeretné, ha több időt töltenek együtt együtt másoktól, akik idegesítik. Az üzleti vállalkozás a szokásos folyamatainak egy részében megy tovább. Keringési problémák.

Bak: Egy forró szerelmi nap előtt áll. Ne tegyen valamit azért, hogy az egész szétesjen. Többet kell működnie a kollégákkal, bármi is legyen. Gyomorrontás.

Vízöntő: Manapság nincs kedved az új ismerősökhöz, ezért kerülje az ismeretlen embereket. Minden, amit mondtál a főnöknek, igaz, de ő még mindig a főnök. az egészsége megváltoztatható.

Halak: Valahogy hiányzik a családi légkör. Próbáljon meg pótolni délután. Váratlan munka egy másik területen. Ön hajlamos a depresszióra.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét